Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ma puteti ajuta cu cuntinuare acestei scheme ?

Vizitator dorinovic

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

2

• lucione_cip

2

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sa intelegem ca doriti sa schimbati sensul de rotatie al motorului, cu acel buton cu 5 pini.. din pacate daca are 5 pini butonul nu puteti....(sau puteti dar cu mosfeti ..etc....si va complicati prea mult) Pentru a schimba sensul unui motor folosind doar un buton trebuie un buton cu 2-3 poziti si doua randuri de contacte....Puteati continua in vechiul topic nu vad rostul deschideri unui altul pe aceiasi tema... viewtopic.php?f=66&t=90706&p=812577#p812577

Link spre comentariu
Vizitator dorinovic

Nu am stiut ca se incadreaza fiindca aici este vorba de un motoras de la o masinuta cu telecomanda.Si acolo este vorba despreo masina mai mare ... in care se pot plimba copii este alta tema :d.

Link spre comentariu

Tinand cont caci nu v-ati descurcat la montarea unu simplu buton pentru schimbare de sens al unui motor, imi este greu sa cred ca ve-ti putea executa o schema cu mosfeti/tranzistori..

sa nu mai zic ca trebuie sa cumparati tranzistori..etc... cand puteti cumpara un singur buton...

search google : H Bridge

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Eu stiam una mai simpla!Nu am stat sa mai pun diodele, dar principiul este acesta, doar ca in loc de tranzistori din schema, se folosesc tranzistori de puterea care necesitati!

post-15533-139829305891_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări