Vizitator master87 Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 salutari tuturoras dori sa fac un montaj si am nevoie de ajutorul vostru. am vu-metrele de la un tesla cm-130 pe care doresc sa le montez la un amplificator "home made". problema este ca imi trebuie o schema plus indicatiile si sfaturile aferente. precizez, cunostintele mele in materie de vu-metre sunt foarte limitate, nu sunt electronist, fac asta ca pasiune in timpul liber, asadar orice explicatie mai "mura in gura" e binevenita din partea celor priceputi. cu speranta ca nu sunt stupid prin cele scrise mai sus, astept posturile voastre. Link spre comentariu
zal Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Iei schema magnetofonului ptr detaliile de alimentare şi montare, apoi te decizi unde montezi vu-metrul, la ieşirea de difuri sau undeva prin preuri, de preferat după puţometrul de volum. În primul caz trebuie să-i faci un atenuator la intrare, în al doilea un repetor sau buffer ptr semnal. Link spre comentariu
Vizitator master87 Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 din pacate nu dau de schema...ce am gasit sunt linkuri expirate:( Link spre comentariu
zal Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 Ia schema de bază ptr UAA180. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum