dragon82 Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Secretul Suprem - David IckeAm auzit de el si am citit fragmente...dar din cate stiu tot ce a scris e din categoria neagra,adica informatii greu de digerat;si pt cartile lui exista niste preturi...Tot in aceasta categorie e si Peter Moon cu Preston B. Nicholas,iar de la noi e Radu Cinamar.Sincer nu stiu ce sa spun...Dar sunt interesat sa-l citesc.Dintr-o categorie paralela recomand cartile lui Jean Sider,Jacques Vallee,Jenny Randles,Hemlut & Marion Lammer.Ceva din Romania ce merita e Florin Gheorghita,Dan Farcas,Dan Apostol si Calin Turcu.In mod normal ar trebui sa dau titluri,dar scrierile lor sunt legate intre ele la fiecare autor in parte. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Recomand Aleph - Paulo Coelho Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 The Feynman Lectures on Physics (1964) - Richard Feynman Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 The Feynman Lectures on Physics (1964) - Richard Feynman Link spre comentariu
Vizitator joohndooe13 Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 "20.000 leghe sub mari" Jules Verne"Vulcanul de aur" Jules Verne Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 in ceeea ce-l priveste pe jules verne cred ca toate cartile lui ar trebui citite Link spre comentariu
Vizitator ferycire Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Pentru cei care mai au rabdarea necesara, F.M. Dostoievski - Crima si pedeapsaAcum o citesc. Mi se pare extraordinara. Nu ma pot opri din citit. Link spre comentariu
Vizitator alexafa Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Dostoievski in general as putea zice!! Link spre comentariu
ratza Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Tot de Dostoievski: Fraţii Karamazov. Conţinutul cărţii este de-a dreptul formidabil. Nu mi-a plăcut să mă regăsesc în cele scrise acolo. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 "Pe aripile vantului" din pacate nu am reusit sa o termin Link spre comentariu
worker Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Manualele de utilizare de la echipamentele care le folosim in viata de zi cu zi sau pe care le reparam.Nu este o gluma dar o sa ramaneti surprinsi cate chestii interesante se gasesc intr-un manual de utilizare.Apropo, stiti cand un barbat citeste un manual de utilizare?Atunci cand aparatul se defecteaza. Link spre comentariu
Vizitator cristi_1993 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Hm, cam toate romanele de la Tom Clancy, desigru celor care le place romane de spionaj si alte chestii ...superbe! recomand! Link spre comentariu
dragon82 Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 George R.R. Martin - Seria Cantec de gheata si foc Link spre comentariu
Bloodmist Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Dune (1963...) - Frank HerbertSi daca inceputul este unul epic, sa adaugam si Isaac Asimov - Fundatia Link spre comentariu
one Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Fara nici o intentie de gluma, as recomanda manualele scolare din liceu de la toate materiile. Intaresc cultura generala. Imi veti spune... toti le-am citit... Oare cati dintre cei care termina liceul mai stiu cum se extrage radicalul dintr-un numar, care este semnificatia integrarii si a derivarii, cum se reproduce un melc, care este concentratia normala de globule rosii in sange, cine a fost Nicolae Balcescu, care este capitala Marocului. Nu mai zic de limbile straine. Din ce se face plasticul? Care este temperatura de topire a sticlei? Ce este "AMPERAJUL" ? As adauga Gramatica limbii romane, pe acest forum sunt destui care o merita ca si cadou de Craciun.Cat despre beletristica... lista e prea lunga...Homer... Tolstoi... Dostoievski... Charles Dickens... Jules Verne... Proust... Asimov... Arthur Clarke... prea multi... O carte interesanta pe care am citit-o recent.. Sigmund Freud - Interpretarea viselor. (abordare complet stiintifica). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum