Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Carti care merita citite

Vizitator

Postări Recomandate

Secretul Suprem - David Icke

Am auzit de el si am citit fragmente...dar din cate stiu tot ce a scris e din categoria neagra,adica informatii greu de digerat;si pt cartile lui exista niste preturi...Tot in aceasta categorie e si Peter Moon cu Preston B. Nicholas,iar de la noi e Radu Cinamar.Sincer nu stiu ce sa spun...Dar sunt interesat sa-l citesc.Dintr-o categorie paralela recomand cartile lui Jean Sider,Jacques Vallee,Jenny Randles,Hemlut & Marion Lammer.Ceva din Romania ce merita e Florin Gheorghita,Dan Farcas,Dan Apostol si Calin Turcu.In mod normal ar trebui sa dau titluri,dar scrierile lor sunt legate intre ele la fiecare autor in parte.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Tot de Dostoievski: Fraţii Karamazov. Conţinutul cărţii este de-a dreptul formidabil. Nu mi-a plăcut să mă regăsesc în cele scrise acolo.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Manualele de utilizare de la echipamentele care le folosim in viata de zi cu zi sau pe care le reparam.Nu este o gluma dar o sa ramaneti surprinsi cate chestii interesante se gasesc intr-un manual de utilizare.Apropo, stiti cand un barbat citeste un manual de utilizare?Atunci cand aparatul se defecteaza. :ras:

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Fara nici o intentie de gluma, as recomanda manualele scolare din liceu de la toate materiile. Intaresc cultura generala. Imi veti spune... toti le-am citit... Oare cati dintre cei care termina liceul mai stiu cum se extrage radicalul dintr-un numar, care este semnificatia integrarii si a derivarii, cum se reproduce un melc, care este concentratia normala de globule rosii in sange, cine a fost Nicolae Balcescu, care este capitala Marocului. Nu mai zic de limbile straine. Din ce se face plasticul? Care este temperatura de topire a sticlei? Ce este "AMPERAJUL" ? As adauga Gramatica limbii romane, pe acest forum sunt destui care o merita ca si cadou de Craciun.Cat despre beletristica... lista e prea lunga...Homer... Tolstoi... Dostoievski... Charles Dickens... Jules Verne... Proust... Asimov... Arthur Clarke... prea multi... O carte interesanta pe care am citit-o recent.. Sigmund Freud - Interpretarea viselor. (abordare complet stiintifica).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări