Adi Florin Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Salutare,Am mai postat subiectul aceasta si in alt loc al forumului, unde ar fi fost locul lui, dar nu prea am primit raspunsuri acolo. Totusi, acest subiect se poate incadra cu succes si aici, fiind vorba de o depanare casnica. Mai exact, am o problema cu un aer conditionat WhiteWestinghouse WSA09PB5MB. Unitatea interna este WSE09PB5MB. Ventilatorul de la unitatea interna a ramas fara vreo 17 pale. Asa ca m-am dat viteaz si am zis sa-l desfac sa le lipesc la loc. L-am desfacut si le-am pus cum am putut mai bine in vechile locasuri. L-am remontat. Problema e ca atunci cand il bag in priza in loc sa clipoceasca led-ul verde (Operation), clipoceste un led rosu (Pre.-Def) si, evident, nu face nimic. Stie cineva ce inseamna cand clipoceste acest led? Nu mai am cartile de la el. Le are cineva?Multumesc. Link spre comentariu
Adi Florin Postat Octombrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2011 S-a rezolvat. Se arsese cumva placa de baza. A fost inlocuita si acum merge. Se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum