Vizitator mAndr3i Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Am o problema cu acest multimetru. Il folosesc in special pt buzzer si la masurat curentul / tensiunea. Doar ca aseara l-am uitat pe scara de tensiune alternativa 750v si am masurat tensiunea continua.. iar acum cand il deschid afiseaza 800 cu bornele in aer. Imi spune cineva daca se mai poate face cv ? http://img687.imageshack.us/img687/3740/dsc04075m.jpg Link spre comentariu
sin Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 da, se mai poate mumai daca nu s-a dus procesorul, trebuie sa-l iei la masurat, de obicei cade un tz. ...apropo,ti-i s-a stricat altfel, nu asa ... Link spre comentariu
Vizitator mAndr3i Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Asa mi s-a stricat.. am verificat un incarcator de tel si mi s-a blocat afisajul. I-am scos bateria si i-am pus-o inapoi, iar cand m-am uitat pe scala era pe 750v tensiune alternativa (ramas asa de ultima oara cand am verificat tensiunea la o priza). Zilele astea am avut oleaca de timp si l-am desfacut, dar nu am vazut nimic suspect.. Ceea ce mi se pare cel mai ciudat e ca am facut niste masuratori cu el si e ok.. doar ca initial afiseaza 800 Link spre comentariu
sla Postat August 27, 2011 Partajează Postat August 27, 2011 Daca a fost pe 750Vca nu se putea strica indiferent ce ai masurat ( daca n-ai depasit cei 750V!).Deoarece afiseaza tot timpul 8.00, eu cred ca ai apasat din greseala butonul HOLD. Incearca sa-l apesi din nou ( butonul sa fie sus)! Link spre comentariu
Vizitator mAndr3i Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Nu are nici o legatura butonul de Hold.. ( Daca era apasat nu puteam face nici o masuratoare ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum