Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare amplificator

Vizitator Laurentiu1990

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

2

Top autori în acest subiect

Vizitator Laurentiu1990

L-ai cumparat deja? Ce model este exact? Pe ce masina vrei sa-l montezi? Ce vrei sa modifici la circuitul original al masinii .. baterie .. alternator?

- Da lam cumparat deja, nu stiu exact modelul ca lam luat de la un prieten deci atat stiu 1500 watts din care scoate in jur de 700 watts- Vreau sa o pun pe o dacie solenza- Deci eu nu ma pricep la ce e mai bine sa modifici , poate ma clarifici tu, sau daca nu modific asa nu va funcitona sau imi voi distruge bateria si alternatorul cu timpul?- Bateria e destul de mica de 44 Ah- de cati watts ar trebuii sa fie amplificatorul sa nu cauzeze probleme si sa imi si scoata un sunet cat de cat?
Link spre comentariu
Vizitator Laurentiu1990

L-ai cumparat deja? Ce model este exact? Pe ce masina vrei sa-l montezi? Ce vrei sa modifici la circuitul original al masinii .. baterie .. alternator?

- Intre timp am aflat si modelul exact Renegade hc12 1500 w max 750 w RMS.- m-am documentat si am aflat ca un amplificator de 300 w pe 4 ohmi e suficient si daca bag unul peste 300 sar putea sami arda alternatorul, e adevarat?(sa nu uitam ca bag intrun solenza cu baterie destul de slabuta de 44Ah).
Link spre comentariu

de ars alternatorul nu se arde, dar bateria o vei termina daca asculti la un volum foarte ridicat.

Un amplificator monobloc de 300 ... 400W sau un amplicator 2x200 legat in punte ar trebui sa iti satisfaca nevoia de bas pe subul acesta.

Citeste tutorialul cu modul de legare a unui amplificator pe o masina disponibil in aceasta sectiune: http://elforum.info/viewtopic.php?f=34&t=29207

Voi posta mai tarziu si schema ce o era pusa pe prima pagina, dar care se pare ca a disparut intre timp.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări