Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bucataria


Vizitator

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

  • leoncris

    5

  • rares01

    4

  • valica

    3

  • q_acdc

    2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Realizarea practica a imaginilor virtuale lasa un gust amar!(am vazut foarte multe proiecte virtule si la final a iesit ......... si asta datorita materialelor si in special mana de lucru). :da Cand spun mana de lucru includ si proiectantii.(din punct de vedere profesional) :cry:@nch-Un drum pana la Sighisoara si se rezolva!(poti iesi cu 6 sticle de vin fara sa pui mana pe usa) :da

Link spre comentariu

Bei cafeaua in 5 minute si faci curatenie 2 ore .

Foarte adevarat. Desi sa stii ca sunt si bucatarii care aproape ca "se curata singure" adica bine gandite si realizate din materiale care se sterg usor , cu gresie pe jos ca sa fie simplu de sters cu mopul . Oricum o bucatarie trebuie intretinuta ca altfel... se alege praful.@rares01 Foarte frumoase imaginile incarcate de tine, foarte tineresti . Chiar daca domina culorile tari sunt bine incadrate si confera un aer modern locuintei. Mi-as dori si eu o astfel de bucatarie moderna, cred ca e o placere sa gatesti acolo....hmmm clatite :da
Link spre comentariu

Vezi ca este o problema. Toate link-urile dau eroare.

La mine se deschid, daca nu se pot vedea le mai uploadez odata. Tipul bucatariei se numeste bucatarie in zidarie, nu stiu daca se potriveste si intr-un apartament.
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

poate mai util ar fi daca ati pune poze cu bucatariile voastre, asa cum sunt ele (mici, mari, close, open, elegante, traditionale, saracacioase etc) fara jena :da . E locul unde gatesti o mancare, iti faci o cafea, incalzesti ciorba si servesti masa etc. Poate am desprinde fiecare mai multe aspecte practice dupa cum fiecare si-a ordonat accesoriile, decat din bucatariile dupa neckerman.

 

L.E. chiar sunt curios sa vad bucatariile elforumistilor, incep cu a mea, cu bune cu rele, asa cum e ea. Bucataria e in comun cu camera de zi (ca sa zic asa), se distinge ca pe jos se afla gresie doar in spatiul bucatariei 4m/2,6m.

http://i54.tinypic.com/f2585s.jpg

http://i55.tinypic.com/29f9h5y.jpg

http://i52.tinypic.com/2cyr1h2.jpg

http://i56.tinypic.com/k1ba6v.jpg

http://i56.tinypic.com/10h3mkk.jpg

La ferestra nu se distinge din cauza luminii, exista niste perdelute doar pe jumatatea de jos a geamurilor, prinse cu niste ventuze pentru a nu modifica permanent profilurile pvc. Arata asa mai "rustic".

Nu se distinge in poze (facute cu un telefon slab), pe corpul de sus din dreapta sobei sta ceasul dupa proiectul lui bogdi, cel cu F628 si 18B20.

Link spre comentariu

Pot si eu acum?

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

 

Haide sa lamurim niste treburi, pe scurt:

In primul rand http://en.wikipedia.org/wiki/Frankfurt_kitchen stramosul bucatariei moderne...

...bucataria este o fabrica, este un spatiu de productie, unde se desfasoara un proces, care are rigorile lui, regulile lui. Din acest motiv, un proiect de amenajare de bucatarie, inainte de toate, trebuie tratat in consecinta, tinand seama de regulile care se impun, de ordinea operatiunilor, de simplificarea proceselor, de controlul traseelor pe care le parcurgi in tot acest proces. Pentru ca am stabilit ca acolo are loc un proces de "productie", de "creatie", atunci toata partea functionala a unei bucatarii trebuie gandita in consecinta. Exista zone generale, care n-ar trebui sa fie straine de nici o bucatarie moderna: Depozitare provizii, depozitare vesela/vase, zona de curatenie/spalare, zona de preparare, zona de gatit, zona de servire. Tot acest traseu de productie, ar trebui parcurs in mod logic, de la dreapta la stanga (ideal) sau un cazul unor bucatarii cu insula, intr-un sens de rotatie, tot "catre dreapta"... in fine, trecand peste chestiunile de ordin functional, ajungem mai departe la cele de ordin estetico-functional, zabovind putin la capitolele "forma" si detalii, alegerea materialelor, sistemelor de iluminat etc. Acestea, obligatoriu trebuie sa vina cu argumentatii puternice, referitoare la cat de usor este exploatata, cat de usor se intretine, cat de usor se traieste cu ea... Evident nu trebuie dat la o parte capitolul zorzonele si ciucurasi, dar a trata de la inceput o bucatarie, prin prisma a cat de frumos e colorata si cat de imbecil e impopotzonata, este o maaaaaare greseala. As vrea sa inchei pentru moment, atragandu-va atentia asupra unui lucru: Atentie ce reviste de "specialitate" va luati ca reper. Pe piata noastra, in mod curent, nu exista decat in RARE cazuri ceva ce putem numi reper... in rest sunt, sa nu fiu dur, nimicuri... si credeti-ma ca stiu ce vorbesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări