Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reclame vechi

ctepeo

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gaby57

11

• ctepeo

5

• feri.visky

5

• jack

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 săptămâni mai târziu...

În "Revista construcţiilor şi materialelor de construcţii" nr. 4/1962, vol. 4 , pe coperta 1 (partea interioară) se găseşte reclama asta

Link spre comentariu

n "Almahul estival Cinema" din 1979 (scos de redacţia revistei "Cinema"), la sf. revistei, am găsit la aceste reclame la televizoare cu circuite integrate (C.I.) şi radiouri portabile unde se dau şi preţuri.

Link spre comentariu

E foarte interesanta cartea Constructorul Amator din 1948, postata de dl hpavictor. Prezinta o multitudine de solutii practice: galvanizare, cum sa construiesti un pistol de lipit, taierea sticlei, pompa de vid, construirea unui microscop, sfaturi practice pt posesorii de tocuri rezervoare :da , aparat de proiectie, `falsificarile mierii` :da (ceea ce ma intereseaza pe mine in momentul de fata si am cautat mult pe net in toate limbile) , ingrijirea si spalarea manusilor de piele, reteta pt panglica masina de scris,scoaterea petelor, gravura in cupru etc...E fascinanta cartea. Cate lucruri se faceau in gospodarie. Rubricile cu aranjatul eficient al locului in casa nu e cu nimic mai prejos decat preocuparile de astazi in privinta ergonomiei. Imi dau seama ca atunci puteai face rost de multe substante chimice.

Link spre comentariu

Toata stima si respectul celor care au pastrat astfel de carti si reviste si celor care au posibilitatea de a le posta ! Din pacate, astazi nu se mai publica asa ceva, ceea ce reprezinta nivelul de interes pentru astfel de lucruri. Doar exista Google , la ce ne trebuie publicatii ..... :jytuiyu

Link spre comentariu

Azi am obtinut un catalog Dura din 1926... Preferam unul din anii '36-'37 un singur an in care fabrica a incercat sa produca si radioreceptoare...

Link spre comentariu

Super catalogul! :aplauze Dacă l-aţi putea pune la o rezoluţie pe topicul cu istoria bateriilor româneşti sau mi l-aţi putea da pe adresa de mail lăsată pe p.m. v-aş fi recunoscător. Pe De aLtă parte, nu pot să nu sesizez "performanţele" bateriilor de atunci :ras:

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

E foarte interesanta cartea Constructorul Amator din 1948, postata de dl hpavictor. Prezinta o multitudine de solutii practice

sunt si eu interesat de aceasta carte.Daca cineva care o detine imi poate trimite un link de download sau sa o trimita pe privat, raman profund indatorat.Multumesc!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări