Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PIC+USB

Vizitator SabinManiac

Postări Recomandate

Vizitator SabinManiac

Salut,Am in minte neste aplicatii cu microcontrolere si as vrea sa le materializez. Problema e ca nu am mai lucrat niciodata cu microcontrolere si mi-e cam greu sa abordez problema foarte logic. Am programat "putin" in trecut dsp-uri de la analog device, am facut niste char,block drivere pentru linux, am programat socket-uri..in fine, programare nu ar fi o problema. Ideea e ca nu vreau sa fac pasi marunti si vreau sa mi iau un pic care stie usb(PIC18F4553) si sa-l fac sa meara(am parcurs niste articole in ceea ce priveste specificatiile usb). As vrea sa mi dati ceva sfaturi in ceea ce priveste: programatorul de pic(vreau sa l fac eu), cum testez ansamblu asta, ce softuri ar fi utile.Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vcdec

1

Top autori în acest subiect

Ca programator ai putea folosi o clona pickit2 (facuta cu PIC18F2550) sau clona ICD2 (cu PIC18F4550 si PIC16F877A). Softul e free de pe siteul Microchip si combinat cu unul din programatoarele de mai sus e suficient pentru a scrie PIC-urile. Insa pana a explora utilizarea USB ar trebui sa incepi cu ceva mai simplu si apoi sa treci la USB - parerea mea. Spor la citit !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări