Toni Marginean Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Am nevoie de o telecomanda, originala sau echivalenta, pentru un tv LCD Soleron model VK-552L. Multumesc! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Va salut ! Telecomanda cea originala a tv-ului dvs este atasata de mine mai jos.Succes ! Link spre comentariu
leoncris Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Cred ca merge Well RC univers 1W Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 23, 2011 Autor Partajează Postat August 23, 2011 Multumesc Florine, ramane sa vad cu ce o inlocuiesc.De la Well am incercat toate modelele. Intretimp am aflat ca aceste televizoare s-au fabricat la Timisoara si nici fabrica nu are telecomenzi disponibile. Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Bine ca au tv-ri....disponibile , ca la noi la ......nimeni!!!! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 24, 2011 Autor Partajează Postat August 24, 2011 Am rezolvat problema in felul urmator:- un user din Cluj mi-a adus o telecomanda identica cu cea din imaginea postata de Florin- am copiat codurile tastelor acesteia cu un senzor Bravo- am inscris codurile copiate de pe telecomanda originala pe o telecomanda Bravo programabila. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum