Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

compresor saviem

philips

Postări Recomandate

ce filtru de dacie? cel de la benzina?

Asta-i intrebare la misto desigur, tot la misto ai fi putut zice "de polen?"
Cel de polen este excelent;este un filtru de aer obisnuit ,dar cam mare.
Link spre comentariu

Asta-i intrebare la misto desigur, tot la misto ai fi putut zice "de polen?"

Cel de polen este excelent;este un filtru de aer obisnuit ,dar cam mare.
Poanta era: filtrul de polen de la Daciile de pe timpul lui Ceausescu...
Link spre comentariu

Unele dacii,chiar aveau; am vazut o astfel de masina D1301,cu filtru polen montat sub grila metalica;este vorba de o masina adusa din germania federala prin '90;aeroterma era in interior si nu cea lunga (de serie);pe vremea aia chiar nu stiam de filtru de polen.

Link spre comentariu

merg la magazin si cer filtru de aer ptr. compresor?

Nu. Mergi la dezmembrari de dacii si-ti dau aia gratuit un filtru de aer si suportul lui. Daca nu vrei asa, ce-i mare lucru sa-l faci din tabla? Procuri filtrul de hartie (il cumperi de nou de asta de Dacia1300 ca nu-i scump) si faci dupa el cutia de tabla. Daca ai tabla perforata va iesi superb chiar.
Link spre comentariu

vreau sa-i fac compresorului o mica butelie la blocul motor, pentru ca sa nu se faca prea mare presiune in blocul motor. ce ziceti ii buna gaura care am insemnat-o in poza pentru o mica butelie, sau ar fi mai bine altundeva?

Eu am procedat in felul urmator si de ani de zile copresorul functioneaza impecabil.Faci un stut,racordezi un furtun si mergi cu el la stutul de admisie. In felul asta nu se creeaza presiune in carter, iar particulele de ulei sunt recuperate si in acelasi timp asigura si lubrifierea lamelei de la admisie, cu efecte benefice pentru etanseitate.Cand o sa am timp o sa pun o poza.
Link spre comentariu

M-am gandit si eu sa le cuplez, dar trebuie un sistem de prindere si pentru cealalta pompa ( de saviem) nu am loc pe butelia aia. M-ar fi placut sa fac un test cu amandoua. Celalalt o sa-l pun pe o alta butelie, deoarece mai am una de 50 L .

Link spre comentariu

camasa compresorului de saviem are unpic de canal in ea, cred ca sa gripat. pot sa inlocuiesc doar camasa cu una de raba? pistonul si biela ramanand cele de la saviem? cea de raba ii mai inalta, e vreo problema ca pistonul nu ajunge pana in captul cilindrului?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări