Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SolidWorks 2007 - forme complexe

kappy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappy

7

• Badman

1

• Administratori

Este destul de folosit in Romania chiar se preda in ulele facultati dar din pacate romanul e foarte secretos, daca stie el nu vrea sa stie si altul

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Nimeni nu poate confirma sau infirma posibilitatea de a crea forme complexe in SW2007? ...sa nu ma mai chinui degeaba daca nu poate asa ceva softul...

Se pot crea piese complexe si in SW, dar... nu asa de azi pe maine, trebuie experienta.sunt mai multe moduri de a face o piesa complicata, fie se descompune in forma de baza pe care se tot pun formele secundare fie se lucreaza cu curbe si suprafete, etc etc dar asta o vei sti doar dupa ce ai o experienta de proiectant si alta de utilizator de CAD in spate.
Link spre comentariu

Eu nu ma joc de 2 zile in SW...si stiu ca versiunile SW2008 si cele aparute dupa SW 2008 pot crea forme complexe ,gen : 2 spline in doua planuri diferite ...una fiind directia pentru "Swept Boss/Base"... si cealalta fiind forma ce ar trebui sa urmareasca primul "spline" adica directia...sper ca am fost destul de clar.(...exact ca in link-ul de pe ytube)Eu vreau sa stiu daca pot face chestia asta in SW2007...si daca se poate face ..unde gresesc de imi arata eroarea de mai sus....??

Link spre comentariu

Eu nu ma joc de 2 zile in SW...si stiu ca versiunile SW2008 si cele aparute dupa SW 2008 pot crea forme complexe ,gen : 2 spline in doua planuri diferite ...una fiind directia pentru "Swept Boss/Base"... si cealalta fiind forma ce ar trebui sa urmareasca primul "spline" adica directia...sper ca am fost destul de clar.(...exact ca in link-ul de pe ytube)Eu vreau sa stiu daca pot face chestia asta in SW2007...si daca se poate face ..unde gresesc de imi arata eroarea de mai sus....??

cred ca in primul rand ar trebui sa-ti actualizezi poza de pe picasaweb ca sa stim despre ce e vorba
Link spre comentariu

bun, deci abia acum am inteles ca nu iti iese sweep-ul. pune o poza in care sa vedem care e sectiunea si care e traiectoria sau atasaza fisierul eventual salvat ca step sau igs ca vorba multa...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări