kappy Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 As dori sa aflu daca in SW2007 se pot proiecta forme complexe gen: rezervor de motocicleta, sau lucruri asemanatoare...Am incercat sa urmez niste tutoriale dar nu imi iasa nicicum...ma blochez cu o eroare: https://picasaweb.google.com/1109746732 ... 0739698466 la pasul: "Swept Boss/Base" Acesta este un tutorial care mi se pare mai bine explicat: Link spre comentariu
kappy Postat August 23, 2011 Autor Partajează Postat August 23, 2011 Ma gandeam sa fie putin mai popular softul asta... ...nu ma poate ajuta nimeni? Link spre comentariu
kappy Postat August 24, 2011 Autor Partajează Postat August 24, 2011 Ma gandeam sa fie putin mai popular softul asta... ...nu ma poate ajuta nimeni?nimeni..? ....nimic? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 24, 2011 Administratori Partajează Postat August 24, 2011 Este destul de folosit in Romania chiar se preda in ulele facultati dar din pacate romanul e foarte secretos, daca stie el nu vrea sa stie si altul Link spre comentariu
kappy Postat August 24, 2011 Autor Partajează Postat August 24, 2011 Pacat...ca alternativa ...cred ca o sa incerc sa gasesc ceva informatii pe forumurile din strainatate.... Link spre comentariu
kappy Postat August 25, 2011 Autor Partajează Postat August 25, 2011 Nimeni nu poate confirma sau infirma posibilitatea de a crea forme complexe in SW2007? ...sa nu ma mai chinui degeaba daca nu poate asa ceva softul... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Nimeni nu poate confirma sau infirma posibilitatea de a crea forme complexe in SW2007? ...sa nu ma mai chinui degeaba daca nu poate asa ceva softul...Se pot crea piese complexe si in SW, dar... nu asa de azi pe maine, trebuie experienta.sunt mai multe moduri de a face o piesa complicata, fie se descompune in forma de baza pe care se tot pun formele secundare fie se lucreaza cu curbe si suprafete, etc etc dar asta o vei sti doar dupa ce ai o experienta de proiectant si alta de utilizator de CAD in spate. Link spre comentariu
kappy Postat Septembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Eu nu ma joc de 2 zile in SW...si stiu ca versiunile SW2008 si cele aparute dupa SW 2008 pot crea forme complexe ,gen : 2 spline in doua planuri diferite ...una fiind directia pentru "Swept Boss/Base"... si cealalta fiind forma ce ar trebui sa urmareasca primul "spline" adica directia...sper ca am fost destul de clar.(...exact ca in link-ul de pe ytube)Eu vreau sa stiu daca pot face chestia asta in SW2007...si daca se poate face ..unde gresesc de imi arata eroarea de mai sus....?? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Eu nu ma joc de 2 zile in SW...si stiu ca versiunile SW2008 si cele aparute dupa SW 2008 pot crea forme complexe ,gen : 2 spline in doua planuri diferite ...una fiind directia pentru "Swept Boss/Base"... si cealalta fiind forma ce ar trebui sa urmareasca primul "spline" adica directia...sper ca am fost destul de clar.(...exact ca in link-ul de pe ytube)Eu vreau sa stiu daca pot face chestia asta in SW2007...si daca se poate face ..unde gresesc de imi arata eroarea de mai sus....??cred ca in primul rand ar trebui sa-ti actualizezi poza de pe picasaweb ca sa stim despre ce e vorba Link spre comentariu
kappy Postat Septembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2011 acum ar trebui sa mearga link-ul....mersi de atentionare https://lh3.googleusercontent.com/-I5gGol3EygU/TlJKhZr37yI/AAAAAAAAACo/yVyGQuuGwUs/error_sw07.JPG Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 bun, deci abia acum am inteles ca nu iti iese sweep-ul. pune o poza in care sa vedem care e sectiunea si care e traiectoria sau atasaza fisierul eventual salvat ca step sau igs ca vorba multa... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum