Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta subwoofer LG

mely17

Postări Recomandate

Buna ziua,Am un difuzor de subwoofer LG nou, care este folosit intr-un home cinema LG HT503! Vreau sa ii fac o inctinta dar nu stiu la ce volum sa o fac! Stie cineva ce volum are subwooferul original sau dimensiunile acestuia?Multumesc,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mely17

3

• ahegyes

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Pandy

Salut!Detin eu un HT353, dar subwooferul este la fel: iata dimensiunile exterioare ale cutiei: 31.5 L, 32.5 H, 15.5 l.Parametrii nu sunt trecuti pe hartiuta...

Link spre comentariu

Salut!Detin eu un HT353, dar subwooferul este la fel: iata dimensiunile exterioare ale cutiei: 31.5 L, 32.5 H, 15.5 l.Parametrii nu sunt trecuti pe hartiuta...

Multemesc, dar mie mi se pare mica incinta! Nu sunt cumva dimensiunile in inchi?Ahagyes am caut parametri pe tot netul si nu am gasit! Deaceia am apelat la cineva care detine un astfel de home cinema!
Link spre comentariu
Vizitator Pandy

Panza care acopera difuzonul nu este desprinsa, si nu pot masura exact dimensiunea difuzorului, daca masor cat acopera, are 17 cm, aproximativ 7". In legatura cu multumirea...pentru un home-cinema este bun. Daca asculti la el la un volum de 1-15/40 (maxim) se aude placut, dupa valoarea de 15 satelitii acopera bassul, iar daca vrei sa asculti muzica la volum foarte mare, deja incepe sa isi arate limitele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări