Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incarcator Bluetrek mini

Vizitator moorfok_55

Postări Recomandate

Vizitator moorfok_55

Salutare tuturor!

Am o casca bluetooth Bluetrek mini la care nu mai pot incarca acumulatorul deoarece am imprumutat incarcatorul unui prieten si ...am ramas fara el.As dori sa stiu daca pot folosi incarcatorul Jabra model ACW003B-05T de la o casca JABRA BT-2010.Incarcatorul de la Bluetrek scotea 5 Volti /250 mA iar cel de la Jabra scoate 5 volti / 180 mA.

Ambele au iesirea pe micro USB 8 pini,dar nu stiu legaturile la pini la nici unul din cele doua .Mai exact m-ar interesa daca au legate la aceeasi pini plusul si minusul . Cu amperajul cred ca nu e vreo problema.

Multumiri anticipate celor care pot sa-mi dea o mana de ajutor.

post-21382-139829302775_thumb.jpg

post-21382-139829302776_thumb.jpg

post-21382-139829302777_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MihaiGSM

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator moorfok_55

Multumesc foarte mult Mihai GSM si scuze pentru intarziere.Banuiam si eu ca daca e o mufa standard , conexiunile la pini sunt aceleasi,indiferent de producator. Atata ca mufa de la incarcatorul in cauza nu e tocmai ceva standard,desi producatorul asa zice pe pagina sa ( Mini USB 8 pins ).De fapt e micro si nu mini,iar din cate stiu eu , mini si micro USB au cate 5 pini si nu 8.De aceea eram nelamurit.Acum m-am luminat.( Mufa este a doua din stanga in imaginea atasata). O sa-l folosesc sa vedem cum merge.Am mai gasit explicatii suplimentare in linkul de mai jos.http://en.wikipedia.org/wiki/USB#History .

Inca o data multumesc.

USB connectors.doc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări