Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio Milcov 7 - defect

Electronicserver

Postări Recomandate

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Electronicserver

13

• elmar

8

• Radiotelegrafist

7

• Marian

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

salut prieteni. credeam ca nu se vor mai gasi asa ceva si ca este de domeniul trecutului dar surpriza un batranel ma intrebat daca pot sa ii fac si lui paratul de radio sa functioneze, si mai mare mi-a fost surpriza cand am bazut despre ce aparat este vorba. incerc prin voi sa reusim asta fiindca nu il pot convinge sa isi cumpere altul de actualitate. vreau o schema daca este posibila sau un link unde o pot gasi pentru radio milcov seria 7. multumesc prieteni si sper sa il multumesc pe batranelul cu pricina.

Greu cu limba romana greu fara schema,ma intreb ce te faceai daca acel batranel avea un amarat de tv alb-negru? :scarpin  si aveti si doi ani vechime pe acest forum,scuze daca am fost putin off topic. :rade:

Link spre comentariu

ma intreb ce te faceai daca acel batranel avea un amarat de tv alb-negru?  

Il repara si ii lua pensia pe 4 luni...nu asa faci si tu?ca doar n-o sa-l repare pt un pachet de tigari...ce daca-i batran?Are bani,plateste,nu are,sa se uite pe geam(sper ca te-am citat corect).

Link spre comentariu

Il repara si ii lua pensia pe 4 luni...nu asa faci si tu?ca doar n-o sa-l repare pt un pachet de tigari...ce daca-i batran?Are bani,plateste,nu are,sa se uite pe geam(sper ca te-am citat bine).

Exact asta faceam, ai ghicit.si acum ce faci te tii de capul meu?stiu ca ma faci cu oua si cu otet in capul tau,daca vrei sa continuam in felul asta hai pe privat si sa vedem care este mai tare la injuraturi,dar cu o conditie:fara sanctiuni,esti de acord?eu daaa.

Link spre comentariu

Giorgi fara suparare insa nu esti tu deloc in masura sa dai lectii de gramatica, si tu ai problemele tale care se tot repeta la acest capitol.

Cat despre schema aparatului, e dreptul lui sa ceara asistenta pentru ca tocmai de aceea exista forumul, nu sta in atributiile tale sa decizi ce se poate cere si ce nu.

PS: Ai deja un istoric semnificativ de sanctiuni, eu nu m-as risca sa fiu in locul tau, pentru ca daca mai primesc un raport de conversatie privata de la tine catre cineva pe forum, continand injuraturi, cum a mai fost cazul, promit sa te scot definitiv de pe forum :)

Link spre comentariu

Giorgi fara suparare insa nu esti tu deloc in masura sa dai lectii de gramatica, si tu ai problemele tale care se tot repeta la acest capitol.

Cat despre schema aparatului, e dreptul lui sa ceara asistenta pentru ca tocmai de aceea exista forumul, nu sta in atributiile tale sa decizi ce se poate cere si ce nu.

PS: Ai deja un istoric semnificativ de sanctiuni, eu nu m-as risca sa fiu in locul tau, pentru ca daca mai primesc un raport de conversatie privata de la tine catre cineva pe forum, continand injuraturi, cum a mai fost cazul, promit sa te scot definitiv de pe forum :)

Chiar te rog sa postezi aici tot istoricul meu de sanctiuni cate au fost intemeiate si cate de dragul de a fii vazut bine in fata administratorului,si legat de ideea ca ma vei scoate definitiv de aici,ce crezi ca voi avea de pierdut?am pierdut eu pe mama si pe tata si cu timpul iam uitat dar deh(corb la corb nu scoate ochii.

Link spre comentariu

De parca ii pasa lui Vasile cine dintre moderatori da sanctiuni, si cui... :ras:

Tocmai de aia ne-a pus pe noi in functii pe sectiuni, ca sa nu-si piarda el timpul cu lucruri marunte.

Totusi sa nu deviem de la subiect.

Link spre comentariu

Chiar te rog sa postezi aici tot istoricul meu de sanctiuni cate au fost intemeiate si cate de dragul de a fii vazut bine in fata administratorului,si legat de ideea ca ma vei scoate definitiv de aici,ce crezi ca voi avea de pierdut?am pierdut eu pe mama si pe tata si cu timpul iam uitat dar deh(corb la corb nu scoate ochii.

Urata atitudine, detestabil caracter!

Te rog sa nu ma scuzi, dar daca nu o faci in mod intentionat, inseamna ca o cauti cu lumanarea!

Mai gandeste-te si tu inainte de a posta, si mai ales inainte de a actiona!

Ce te-a inrait asa de mult in viata?

Pace tie!

Link spre comentariu

De parca ii pasa lui Vasile cine dintre moderatori da sanctiuni, si cui... :ras:

Tocmai de aia ne-a pus pe noi in functii pe sectiuni, ca sa nu-si piarda el timpul cu lucruri marunte.

Totusi sa nu deviem de la subiect.

Care subiect ca am uitat? :scarpinamintestemi,ca s-ar putea sa scriu dracu pe aici ce nu trebuie si pe urma iar spui ca deviez de la subiect.

:scarpin

Link spre comentariu

Radio Milcov 7 defect, asta este subiectul, cea mai recenta solicitare pe tema a fost pentru schema aparatului, a pus-o un coleg, am pus-o si eu ( copiata de pe link-ul lui ca sa fie mai usor de vizualizat ), mai departe ramane sa asteptam reactia solicitantului si daca i-a fost de ajutor in depanarea aparatului.

Link spre comentariu

Urata atitudine, detestabil caracter!

Te rog sa nu ma scuzi, dar daca nu o faci in mod intentionat, inseamna ca o cauti cu lumanarea!

Mai gandeste-te si tu inainte de a posta, si mai ales inainte de a actiona!

Ce te-a inrait asa de mult in viata?

Pace tie!

vezi ca bodega nu este aici,si nu esti tu in masura sa ma caracterizezi si absolut nimeni sa fie clar pentru toata lumea.

Radio Milcov 7 defect, asta este subiectul, cea mai recenta solicitare pe tema a fost pentru schema aparatului, a pus-o un coleg, am pus-o si eu ( copiata de pe link-ul lui ca sa fie mai usor de vizualizat ), mai departe ramane sa asteptam reactia solicitantului si daca i-a fost de ajutor in depanarea aparatului.

Ciudat domn marian sunt aici pe forum de 4ani si 4luni si niciodata nu am vazut pana acum o postare dea dstra la aceasta sectiune,sigur ati intrat ca m-ati vazut pe mine aici.

si de ce ati blocat mesageria intre mine si andrei tabacaru?sa ne pierdem de urma nu este asa?,vedeti ca sunt si alte cai de comunicare unde ne putem intalnii cu totii ca pe forum.

Link spre comentariu

Daca spun ca esti paranoic o sa zici ca te insult, dar alta explicatie nu gasesc pentru reactia ta...

Intru pe forum unde si cand am chef, fara sa fiu nevoit sa-ti dau tie socoteala, iar mesageria privata a cuiva nici sa vreau n-as putea sa o blochez, nimeni in afara de Vasile n-ar putea face asta. Probabil utilizatorul respectiv si-a dezactivat-o el de la setari sau te-a pus pe tine la ignore, adica este o chestie strict intre voi 2, n-are legatura cu moderatorii.

Link spre comentariu

OK,am inteles,de parca as avea dreptul la alta alternativa de raspuns?o zii buna.

Dupa semnul de interogatie se presupune ca s-a incheiat propozitia sau fraza.

Deci se incepe urmatoarea propozitie cu majuscula!

,,O zii buna".

Asa si ce vrea sa insemne?

Este o constatare sau o urare?

,,O zi buna!"

Si de ce ,,zii" cu doi de i, probabil pentru mai multe zile!

Pace tie!

Daca avem cunostinte de electronica, asta nu ne scuteste de la cunoasterea ,,Limbii Romane", ca doar suntem romani si nu parveniti sau scoliti la fara frecventa.

Scuze pentru ,,off topic", dar nu m-a mai rabdat inima.

Atata ignoranta si atata rautate te scot din pepeni.

Va doresc o zi buna tuturor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări