iulidan2 Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Daca nu e phono, eu ma retrag.Doar cel phono prezinta interes pentru mine, acum. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Am facut rost de un comutator dublu ( de fapt este cu 4 sectiuni si 12 pozitii , NOS de fabricatie TESLA ) si voi incerca sa gasesc exact valorile din schema , pentru a inlocui potentiometrul din reglajul de volum . Gradatia de pe masca frontala va fi facuta direct in dB........ Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Mai bine îl desfaci şi-i modifici mecanismul să ai 2x24 poziţii. Gradarea în dB e inutilă. Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Mai bine îl desfaci şi-i modifici mecanismul să ai 2x24 poziţii...da...daca nu e prea complicata si riscanta desfacerea...ar fi interesanta si varianta unui atenuator rezistiv cu un simplu comutator, se obtin 12 pasi pe doua game de volum...comic ar fi sa fie plasata preferinta de auditie chiar la sfarsitul gamei 1 si inceputul gamei 2, dar asta ar fi ghinion deja...ceva in genul comutatorului din A350, doar ca acolo s-a cam facut exces de zel......Gradarea în dB e inutilă.Aici te contrazic, mie mi-ar placea o gradare in dB... practic folosesc softul foobar2000 (v.0.83) ca soft pentru ascultat materiale lossless si mp3 pe calculator si acolo volumul e gradat in dB, in pasi de 0,5 dB...te obisnuiesti mult mai repede cu gradatia in dB decat in procente...cel putin eu cand vreau "mai tare" sau "mai incet" stiu deja cam de cate ori trebuie sa apas tastele "+", respectiv "-"...conditia e ca gradatia sa fie reala, nu doar "pictata" pe panoul frontal... Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Eu nu socotesc calculatorul ca fiind o sursă de semnal ptr audiţie, aşa putem folosi şi telefonul mobil.Mă gîndeam la surse serioase, cd... Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Nici eu, cand ascult serios ceva folosesc CD player, calculatorul il folosesc ca sursa de toata ziua...Insa nu suna chiar asa de rau, problema ar fi doar cu dinamica inrautatita de zgomotul ventilatoarelor din el... Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Eu aştept cu mare interes să văd acest preu construit. Link spre comentariu
zbodeoc Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Din intimplare, are cineva un pick-up bun, functional adica, cu doza MC (moving coil) de semnal mic? Vreau sa compun un preamplif minimalist si-mi trebuie de teste, eventual imprumut. O varianta ar fi sa-l cumpar, o alta varianta sa dau lampi, socluri si alte prostii la schimb. Sper sa ma ierte Victor pentru acest post meschin si mercantil, motiv pentru care rog raspuns pe MP. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Nu ma deranjaza sub nicio forma , oricum nu sunt fan @Vinil . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum