alex26 Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 Buna.Am un sistem 5.1 Philips pe 6 ohmi.Boxele sunt cu 2 in fata din acelea inalte de 1,4 m ,si asa mai departe.Problema este urmatoarea:Am desfacut boxele sa vad polaritatea pentru ca de la cine le-am cumparat avea mufele taiate si nici un semn pe fire, ambele erau la fel din fir transparent.In boxa centru sunt 3 difuzoare si in interior un condensator de 4,7 microF , langa care am mai pus unul Wima de 100p , iar in subwoofer, nimic, doar firele goale.As putea pune ceva pentru imbunatatire avand in vedere ca home cinema-ul nu e cel original ci unul de putere mai mare? Link spre comentariu
ahegyes Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 Da, poti pune o bobina. Ideal ar fi ca impedanta bobinei sa fie cat mai mica si inductanta cat mai mare (pana in 10mH). Evident, o bobina pe aer ar fi un bonus. Link spre comentariu
alex26 Postat August 21, 2011 Autor Partajează Postat August 21, 2011 exact de ce ma temeam,ma gandeam la un condensator nu o bobina.Aia nu prea am de unde face rost, ceva din surse de calculator sunt bune. Si se leaga in serie? Link spre comentariu
ahegyes Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 da, in serie.nu cred sa fie in sursele de calculator bobina cum ai tu nevoie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum