adrianfasie2007 Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 buna ziua! Am gast PIC30F3011 cu 28 RON si sincer mi se pare un pret foarte mic in comparatie cu ce stie acest microcontroler sa faca si alte microcontrolere care nu se ridica la performanta sa si care au preturi mult mai mari. Voi ce parere aveti? Nu am dreptate? Problema este cu programatorul! Ceea ce am gasit eu este foarte scump. Am inteles ca un astfel de pic se poate programa doar pe USB. Imi puteti recomanda un programator ieftin, care eventual sa poata programa mai multe modele de pic-uri? Link spre comentariu
diablero Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 In lista dispozitivelor programabile cu PICKit2 nu l-ai gasit (eu nu stiu in acest moment pentru ca nu m-a interesat problema)? Daca este in lista lui PICKit2, realizezi o clona a acestuia si se rezolva. Link spre comentariu
Stefan Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 softul de la pickit2 cunoaste acest µcontroler. comparatie de pret cu batranul 16F84 http://www.tme.eu/ro/katalog/#cleanPara ... szukaj%3D+ Link spre comentariu
nooob64 Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 Acest pic este foarte scump pentru ce stie face ... daca te uiti de exemplu la DSPIC33FJ128MC202 (128KB flash, 8KB ram)este cu mult mai performant decit acest PIC30F3011(24KB flash , 1KB ram) plus este in jur la 20 lei cu tva , poti sa gasesti si altele (DSPIC33FJ128MC706 128KB flash , 16KB ram). In general cele care functioneaza la 5V sunt mai scumpe decit cele la 3,3V. Link spre comentariu
adrianfasie2007 Postat August 21, 2011 Autor Partajează Postat August 21, 2011 Asa este! Aveti foarte mare dreptate in tot ceea ce ati zis. Imi puteti spune daca intre pickit2 si programatorul pe usp de aici care e mai bun? http://members.aon.at/electronics/pic/p ... PROGRAMMER Daca dati in meniul din stanga la "supported pics" o sa vedeti ca suporta f multe pic-uri. Mi se pare mai simplu de realizat de cat pickit2. Link spre comentariu
francezu Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 Este mai simplu decat Pickit2, dar nu suporta decat PIC-urile cu LVP, si te obliga sa sacrifici un pin(PGM), altfel nu mai poti reprograma cu acest programator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum