Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator PIC30F3011

adrianfasie2007

Postări Recomandate

buna ziua!

Am gast PIC30F3011 cu 28 RON si sincer mi se pare un pret foarte mic in comparatie cu ce stie acest microcontroler sa faca si alte microcontrolere care nu se ridica la performanta sa si care au preturi mult mai mari. Voi ce parere aveti? Nu am dreptate?

Problema este cu programatorul! Ceea ce am gasit eu este foarte scump. Am inteles ca un astfel de pic se poate programa doar pe USB. Imi puteti recomanda un programator ieftin, care eventual sa poata programa mai multe modele de pic-uri?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrianfasie2007

2

• Stefan

1

• nooob64

1

• diablero

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

In lista dispozitivelor programabile cu PICKit2 nu l-ai gasit (eu nu stiu in acest moment pentru ca nu m-a interesat problema)? Daca este in lista lui PICKit2, realizezi o clona a acestuia si se rezolva.

Link spre comentariu

Acest pic este foarte scump pentru ce stie face ... daca te uiti de exemplu la DSPIC33FJ128MC202 (128KB flash, 8KB ram)este cu mult mai performant decit acest PIC30F3011(24KB flash , 1KB ram) plus este in jur la 20 lei cu tva , poti sa gasesti si altele (DSPIC33FJ128MC706 128KB flash , 16KB ram). In general cele care functioneaza la 5V sunt mai scumpe decit cele la 3,3V.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări