cnc_step Postat August 20, 2011 Partajează Postat August 20, 2011 Ce spune-ti de motorul asta?Tocmai am avut un noroc chior si l-am luat. Link spre comentariu
katran Postat August 20, 2011 Partajează Postat August 20, 2011 Baftosule ... ce inverter trebuie ? Cat ai dat si de unde l-ai arestat ? Nu vrei sa te desparti de el ? Link spre comentariu
cnc_step Postat August 20, 2011 Autor Partajează Postat August 20, 2011 Baftosule ... ce inverter trebuie ? Cat ai dat si de unde l-ai arestat ? Nu vrei sa te desparti de el ?Are 7,5kw/14A. Costa oficial 5000E la italieni, si este nou nout.Mi-e cam rusine sa spun cat am dat pe el, nu stiu daca o sa ma creada cineva.Pentru mine este oricum prea puternic, dar este bijuterie si nu trebuia scapat.Cred ca daca e sa ma despart de el, nu-l dau pe bani, doar sa fac un troc cu Vasile si sa-i iau vreo 3 din alea rosii de care are el. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 20, 2011 Administratori Partajează Postat August 20, 2011 Fain motorul 5000 de euro dai pe el ori daca esti prost ori daca vrei sa arunci neaparat banii Link spre comentariu
cnc_step Postat August 20, 2011 Autor Partajează Postat August 20, 2011 Baftosule ... ce inverter trebuie ? Cat ai dat si de unde l-ai arestat ? Nu vrei sa te desparti de el ?Mai ai ceva pe stoc sine si patine lungi de care vrei sa scapi? Link spre comentariu
cnc_step Postat August 20, 2011 Autor Partajează Postat August 20, 2011 Fain motorul 5000 de euro dai pe el ori daca esti prost ori daca vrei sa arunci neaparat baniiDaca ai scule cu care te respecti, dai. Nu-l compari cu nimic din Asia, si nici din USA. Asta in motor de frezare este tatal motoarelor.O vechitura din asta , dar functionala o gasesti pe ebay la 5000$.Gandeste-te ca unul rosu la tine de 2,2kw, costa 800E. Deci unul de 7,5kw, cat costa? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 20, 2011 Administratori Partajează Postat August 20, 2011 Mai ai ceva pe stoc sine si patine lungi de care vrei sa scapi?Pe mine ma intrebi sau pe katran ? Daca ma intrebi pe mine, am dar nu iti dau ca te-am asteptat si tura trecuta ca ziceai ca le vrei dar nu ai mai venitIntradevar ca motoarele sunt bune dar nu e chiar cum zici pentru ca e un motor ordinar, nu exista nu stiu ce secrete de fabricatie sau alte smecherii, orice fabrica care se respecta face la fel de mune motoare ca orice italieni sau oricine ar fi. Ca sunt puse materiale mai proaste asta e din vina cumparatorilor care cer doar preturi mici. Link spre comentariu
cnc_step Postat August 20, 2011 Autor Partajează Postat August 20, 2011 Mai ai ceva pe stoc sine si patine lungi de care vrei sa scapi?Pe mine ma intrebi sau pe katran ? Daca ma intrebi pe mine, am dar nu iti dau ca te-am asteptat si tura trecuta ca ziceai ca le vrei dar nu ai mai venitIntradevar ca motoarele sunt bune dar nu e chiar cum zici pentru ca e un motor ordinar, nu exista nu stiu ce secrete de fabricatie sau alte smecherii, orice fabrica care se respecta face la fel de mune motoare ca orice italieni sau oricine ar fi. Ca sunt puse materiale mai proaste asta e din vina cumparatorilor care cer doar preturi mici.Pe katran.Este gata cu concediul? Pot sa trec sa iau hiwin-urile. Nu le mai taiem, le iau la 2,5m ( acum il intreb pe Vasile) Link spre comentariu
cnc_step Postat August 20, 2011 Autor Partajează Postat August 20, 2011 Mai ai ceva pe stoc sine si patine lungi de care vrei sa scapi?Pe mine ma intrebi sau pe katran ? Daca ma intrebi pe mine, am dar nu iti dau ca te-am asteptat si tura trecuta ca ziceai ca le vrei dar nu ai mai venitIntradevar ca motoarele sunt bune dar nu e chiar cum zici pentru ca e un motor ordinar, nu exista nu stiu ce secrete de fabricatie sau alte smecherii, orice fabrica care se respecta face la fel de mune motoare ca orice italieni sau oricine ar fi. Ca sunt puse materiale mai proaste asta e din vina cumparatorilor care cer doar preturi mici.Asta ce are interesant, este racirea care si-o face cu aer compresat. Este dotat cu asa ceva. Nu trebuie sa-l racesti cu apa, sau cu vreun compresor. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 20, 2011 Administratori Partajează Postat August 20, 2011 Sunt utile si ridica pretul intradevar dar oricum preturile unor motoare nu se justifica nici pe departe atat din puct de vedere al performantelor cat si al calitatii. Ei pot cere oricat ca nu ii opreste nimeni si mie se pare normal intr-o piata libera dar ei merg pe ideea ca decat sa vanda 10 mai bine vind 1 la suprapret si bineinteles de aici vin o gramada de avantaje pentru ei cum ar fi 9 garantii in minus + ca snobul are formata ideea ca pretul mare e si calitate mare. Link spre comentariu
cnc_step Postat August 20, 2011 Autor Partajează Postat August 20, 2011 Sunt utile si ridica pretul intradevar dar oricum preturile unor motoare nu se justifica nici pe departe atat din puct de vedere al performantelor cat si al calitatii. Ei pot cere oricat ca nu ii opreste nimeni si mie se pare normal intr-o piata libera dar ei merg pe ideea ca decat sa vanda 10 mai bine vind 1 la suprapret si bineinteles de aici vin o gramada de avantaje pentru ei cum ar fi 9 garantii in minus + ca snobul are formata ideea ca pretul mare e si calitate mare.E, acum trebuie sa caut un inverter barosan ca putere, dar mic ca gabarit, monofazic pe 220 si iesire cu 3 faze de 220, sau 380, dar prefer monofazic. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 20, 2011 Administratori Partajează Postat August 20, 2011 Cu intrare monofazica cel mai mare ce am vazut eu este de 2,2kw cea ce nu-ti ajunge, daca nu ai curent trifazic la atelier nu ai ce face cu motorul ca nu merita sa-l folosesti la 1/4 din capacitate ca el va functiona si cu convertizor de 2,2kw dar cand vei depasi acesta putere va intra convertizorul in protectieOrice invertor scoate atat cat bagi, daca este de 220V nu poate scoate 380 ca nu are nici un fel de multiplicator sau ridicator de tensiune intern. Link spre comentariu
cnc_step Postat August 21, 2011 Autor Partajează Postat August 21, 2011 Cu intrare monofazica cel mai mare ce am vazut eu este de 2,2kw cea ce nu-ti ajunge, daca nu ai curent trifazic la atelier nu ai ce face cu motorul ca nu merita sa-l folosesti la 1/4 din capacitate ca el va functiona si cu convertizor de 2,2kw dar cand vei depasi acesta putere va intra convertizorul in protectieOrice invertor scoate atat cat bagi, daca este de 220V nu poate scoate 380 ca nu are nici un fel de multiplicator sau ridicator de tensiune intern.Sunt convertizoarele delta pana la 10kw monofazic. Dar nu este problema nici 380, ca am trifazic, cate o faza pe fiecare etaj, si pot lua 380 direct din panou.Gata concediul? Pot sa trec sa iau sinele? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 21, 2011 Administratori Partajează Postat August 21, 2011 Chinezii fac orice ca sa scoata baniReteaua nonofazica nu e conceputa pentru puteri mari si nu vei gasi convertizoare de putere asa mare facute de firme serioaseVorbim saptamana viitoare Link spre comentariu
katran Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 Vorba lui Vasile ... daca reusesti sa scoti 10KW din reteaua monofazica , fara sa-ti ia foc tabloul , sau sa sara sigurantele pana in drum , inseamna ca ai instalatie electrica industriala ... Oricum , e clar ca nu se justifica folosirea unei puteri asa de mari pe un router CNC , decat in cazul aplicatiilor industriale ( mobila stil , lucrari de arta , etc ) . Doar ca informatie : ce greutate are motorul ? Ce sistem de pensete foloseste ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum