Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imbunatatire amplificator

Postări Recomandate

Am transferat cu o foaie cu doua suprafete lucioase care am gasito pe la papetarie , am incalzit si frecat vreo 5 min si cam atat.

Silk screen-ul este de fapt chiar mai usor de facut decat cablajul deoarece spre deosebire de trasee unde transferul de tonner trebuie sa fie perfect pentru a proteja stratul de cupru la corodat, in schimb silkscreen-ul nu trebuie sa se transfere perfect intreg stratul de tonner, ci este deajuns sa se transfere desenul chiar si mai difuz, tot ajuta decat deloc.Felicitari pentru realizare, imi place cum ti-au iesit traseele, s-au pastrat bine. :da
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ca integrat am folosit tl072cn, cu buclele de masa nu ma prea pricep adica sa fie un punct 0 de unde sa plece traseele unde se cere masa (o sa ma documentez putin),mai jos este cablajul care lam facut.

ce nu intaleg la VCC cum aliemnteziadica dece ai mai pus acele 2 puncte de par a fii JUMPERI cand poti duce directapoi cum alimentezi cu +/- sau +/GND?
Link spre comentariu

Alimentarea operationalului este simetrica ( dubla ) pana la +/-18Vcc, totusi cum nu vad rostul unor strapuri si nu par a fi ceva filtre rezulta ca intr-adevar acolo pe cablaj se introduce de fapt Vca si nu VCC asa cum scrie, care va fi redresat de o punte direct pe cablaj, insa daca este asa atunci nu cred ca este prea indicat, conzii mici de la filtrare este greu de crezut ca vor reusi sa elimine zgomotul de la retea.

Link spre comentariu

Sunteti sigur ca rezistorul de 47k e suficient de mic pt ca TR64 sa sunteze efectiv cele doua diode? Nu functioneaza mai degraba ca o superdioda cu tensiunea 3,35UBE>2UF (daca neglijam curentul de baza al lui TR64 ca altfel situatia e si mai defavorabila). E preferabil sa conectati 47k la masa sau mai bine la baza lui TR64 si sa realizati mutingul prin conectarea celuilalt capat la masa. La baza lui TR65 nu as conecta nimic. Riscati sa injectati paraziti de RF, chiar daca acolo e un electrolitic C106 relativ mare la masa (alimentarea este masa in ca.).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări