Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imbunatatire amplificator

Postări Recomandate

Vizitator esty_bun

salut eu ma un amplificator home made merge super facut dintr-un magnetogon kashtan am in el 5 condesatoare +/- am 2 iesiri si mia zis un prieten ca pota sa leg de pe fiecare condesator o iesire dar imi trebuie un mic puls de pe o iesire originala pe + iar pe minus o rezistenta deorece are peste 50v si ard toate boxele As vrea sa stiu daca e adevarat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am un onkyo a9211

Daca ampliful a functionat ok pina acum nu vad sa fie o problema sa functioneze in continuare fara modificari - daca pui finali mai fortosi nu o sa obtii nimic in plus sau sa creasca puterea eliberata.Daca tranzistorii propusi sint chinezarii ordinare ai sanse sa fie "mai" rau decit "mai bine"!
Link spre comentariu

am un onkyo a9211

Reparatia preventiva nu-si are rostul daca-l folositi in scopul (casnic) pentru care a fost conceput. Daca-l folositi in mod continuu la puterea maxima si se incalzeste puternic radiatorul, atunci niste tranzistoare mai puternice pot fi utile (SOA mai bun, au rezerve mai mari la temperaturi mari). Intrebarea e, daca rezista transformatorul de retea la un asemenea regim. Mai simplu ar fi sa-i montati un ventilator controlat termic (sau mai multe legate in serie, in functie de tensiunea disponibila).
Link spre comentariu

marim topicu aiurea , aia am inteles , se leaga un indicator , ce fel de indicator ? un led , un voltmetru , ce ?

Pai parerea mea daca se lega voltmetru de acolo il aveai pus....Cred ca vre un led si asta doar cat verifici daca e intrata in protectie sau nu, daca acolo e un circuit de protectie e logic ca acel led sa indice daca statia a intrat in protectie sau nu... :bataie
Link spre comentariu

cineva zicea ca se regleaza biasul la schimbarea oricaror finali , e valabil si la mine ? niciodata nu am stiut sa reglez .

deoarece nici o pastila de siliciu dintr-un tranzistor nu e identica cu alta , si curentii strabatuti de ea vor fi diferiti.. deci este obligatoriu reglajul biasului la schimbarea tranzistorilor finali.. ideala era si imperecherea tranzistorilor finali
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări