Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am o Placa video care nu ii stiu modelul ei

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Va salut pe toti ! Am ai eu o placa video asa cum spune si subiectul care am primit-o din grecia cadou de la un var,dar va anunt ca nu este noua,este la mana a doua,asa si nu stiu cum se numeste si de cati mb este,are o eticheta pe ea,pe eticheta scrie urmatoarele :TT-GT220-510D2E-HDMI,eu unul cred ca este de 512mb asa dupa aspectul ei,dar........Va anunt ca deocamdata nu am montat-o in pc-ul meu ca sa o vad cu everestul ce placa este,pentru ca nu are cooler pe ea deocamdata,trebuie ca sa-i montez eu un cooler pe ea,uitati va adaug si cateva poza cu aceasta placa video .Imi cer scuze daca nu se vad bine pozele,pentru ca nu am aparat foto performant.Astept Detalii despre acesta placa video !Va multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• mircea888

1

• lucione_cip

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Este nVidia GeForce GT220 cu 512MB GDDR2 128bVezi de la ce firma este, poate gasesti mai multe asa, mai difera specificatiile in funtie de producator.Daca o tii un pic fara ventilator nu cred ca se intampla nimic, nu cred ca se incinge prea tare pana cand deschizi Everest. Ar fi bine sa-i faci o proba inainte sa te chinui sa-i pui cooler, poate fi defecta placa...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări