Vizitator andrei rus Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Am o pereche de boxe Grundig carora cred ca le-am scurtat durata de functionare, dintr-o prostie zic eo. Am dat play la un clip cu bass test care incepea de la 2000 Hz pana la 1 Hz si dupa 5 min au inceput sa bazaie, sa caraie...dezastru. Aproape ca nu se mai face diferenta intre melodie si bazait. Intrebarea mea este.. se mai poate face ceva sau atat le-a fost dat sa "traiasca"? Multumesc! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 poate ca leai distrus filtrele daca au ......zic eu .... Link spre comentariu
liviu Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 probabil ca sa dezlipit bobina de membrana.dezlipeste calota unuia din difuzor si vezi daca bobina se misca de una singura.calota difuzorului o dezlipesti cu acetona , dai cu pensula de mai multe ori in jurul calotei , dupa care actionezi cu o surubelnita finuta. Link spre comentariu
alex20alex Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Am dat play la un clip cu bass test care incepea de la 2000 Hz pana la 1 Hz si dupa 5 min au inceput sa bazaie, sa caraie...dezastru. Aproape ca nu se mai face diferenta intre melodie si bazait.Cel mai probabil ai bagat distorsiuni/putere excesiva si ai deformat bobinele din cauza temperaturi...sau mai rau a plecat bobinajul dupa suport (se poate verifica prin simpla apasare cu atentie pe centrul difuzorului si vezi daca freaca bobina...).Intrebare :Ce ai vrut sa realizezi cu acel test? Link spre comentariu
Vizitator Pandy Postat August 20, 2011 Partajează Postat August 20, 2011 Andrei, in aceeasi situatie am fost si eu, diferenta, eu nu am incercat testere, eu am ascultat o melodie care e cunoscuta ca "prajind" difuzoare de joase. Dar marele meu avantaj a fost ca a murit la datorie doar 1 difuzor din cele 4 existente. Solutia a fost rebobinarea Link spre comentariu
Vizitator andrei rus Postat August 20, 2011 Partajează Postat August 20, 2011 Problema rezolvata. Era deschis un plug-in audio, SRS Audio Sandbox :|. Ms mult oricum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum