ionut20 Postat Ianuarie 1, 2006 Partajează Postat Ianuarie 1, 2006 salutare,recent am achizitionat un pachet pentru masina care include o unitate centrala, un suport pentru telefon, un microfon cu fir destul de lung si o mica boxa cu suport. Toate acestea le-am luat pe un pret nesemnificativ de la cineva care nici nu stia la ce fofosesc. Precizez ca totul este nou si totul era intr-o cutie alaturi de cateva dispozitive de prindere (spre exemplu microfonul are pe spate o folie autoadeziva pe care este lipita placa cu ajutotul caruia se fixeaza in masina).acuma care e problema:impreuna ca acest kit nu am primit nici o instructiune, si anume la ce tel se foloseste etc., caci partile componente sunt usor de interconectat. Pe unitatea de baza scrie pe spate SIEMENS S3/S3 PLUSBETRIEB 10-30V CC I max. 2A MADE in GERMANY CEUnitatea de baza are un conector jack 3.5 mono pt. boxa, unul de 2.5 pt. microfon, o mufa pt. port serial DB9, si mufa de conectare la suportul de telefon.Daca cineva poate sa ma ajute asa avea urmatoarele intrebari:1. Ce tel. merge in acest suport tinand cont de conectorul din poza.2. Daca stiti modelul de telefon m-ar interesa semnificatia pinilor.3. Se poate modifica oare suportul pentru a gazduii un Nokia 1100 spre exemplu si sa am functile de hands-free si de incarcare????Multumiri anticipat :prayer: :prayer: :smt006 Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 1, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2006 conector Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 1, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2006 unitatea de baza cu alimentare la 12 V (conectori) Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 1, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2006 kit complect Link spre comentariu
cniky Postat Ianuarie 2, 2006 Partajează Postat Ianuarie 2, 2006 cum ai spus ca scrie si pe echipament , Siemens S3 Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 3, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2006 loooool ce caramida :smt003 :smt003 :smt003 merci macar acum stiu cum arata telefonul care se potriveste pt. suport.ar mai fi o intrebare: se gaseste undeva semnificatia pinilor pt. acest tip de telefon, caci as vrea sa fac ceva cu kitu asta daca tot il am si inca odata merci de poza :supz: :supz: :smt006 Link spre comentariu
cniky Postat Ianuarie 3, 2006 Partajează Postat Ianuarie 3, 2006 google`it :yawinkle: Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 3, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2006 am apelat si la gogu' it dar din pacate nu am gasit nimic despre pinii acestui telefon, de fapt am gasit destule sit-uri despre telefon, si cine stie poate contineau si ceva date despre conector...............dar din pacate toate sunt in NEMTESTE :smt093 :smt093 :homework: si cum germana nu e punctul meu forte............ :violent2: :chior: ....asta e de acea apelez la cei care poate ua lucrat cu acest tel. si stiu cu "ce se mananca" sau eventual au vreun link spre o pag. in limba engleza :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: tnx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum