Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kitt auto pt. mobil

ionut20

Postări Recomandate

salutare,recent am achizitionat un pachet pentru masina care include o unitate centrala, un suport pentru telefon, un microfon cu fir destul de lung si o mica boxa cu suport. Toate acestea le-am luat pe un pret nesemnificativ de la cineva care nici nu stia la ce fofosesc. Precizez ca totul este nou si totul era intr-o cutie alaturi de cateva dispozitive de prindere (spre exemplu microfonul are pe spate o folie autoadeziva pe care este lipita placa cu ajutotul caruia se fixeaza in masina).acuma care e problema:impreuna ca acest kit nu am primit nici o instructiune, si anume la ce tel se foloseste etc., caci partile componente sunt usor de interconectat. Pe unitatea de baza scrie pe spate SIEMENS S3/S3 PLUSBETRIEB 10-30V CC I max. 2A MADE in GERMANY CEUnitatea de baza are un conector jack 3.5 mono pt. boxa, unul de 2.5 pt. microfon, o mufa pt. port serial DB9, si mufa de conectare la suportul de telefon.Daca cineva poate sa ma ajute asa avea urmatoarele intrebari:1. Ce tel. merge in acest suport tinand cont de conectorul din poza.2. Daca stiti modelul de telefon m-ar interesa semnificatia pinilor.3. Se poate modifica oare suportul pentru a gazduii un Nokia 1100 spre exemplu si sa am functile de hands-free si de incarcare????Multumiri anticipat :prayer: :prayer: :smt006

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

6

• cniky

2

Top autori în acest subiect

loooool ce caramida :smt003 :smt003 :smt003 merci macar acum stiu cum arata telefonul care se potriveste pt. suport.ar mai fi o intrebare: se gaseste undeva semnificatia pinilor pt. acest tip de telefon, caci as vrea sa fac ceva cu kitu asta daca tot il am si inca odata merci de poza :supz: :supz: :smt006

Link spre comentariu

am apelat si la gogu' it dar din pacate nu am gasit nimic despre pinii acestui telefon, de fapt am gasit destule sit-uri despre telefon, si cine stie poate contineau si ceva date despre conector...............dar din pacate toate sunt in NEMTESTE :smt093 :smt093 :homework: si cum germana nu e punctul meu forte............ :violent2: :chior: ....asta e de acea apelez la cei care poate ua lucrat cu acest tel. si stiu cu "ce se mananca" sau eventual au vreun link spre o pag. in limba engleza :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: tnx

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări