Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

legare sistem..

Vizitator razzvan27

Postări Recomandate

Vizitator razzvan27

salut! ma adresez cunoscatorilor pentru a-mi rezolva o problema.se pune un laptop, o consola bcd 2000, o statie wise long 2x80w si un sistem 5+1.acum intervine problema: nu stiu cum sa fac sa conectez cel mai bine sistemul 5+1 la acest ansamblu(laptop,consola,statie)pentru un sunet mai puternic.prima varianta este:1)sa conectez sistemul 5+1 la iesirea RCA de care dispune statia(nu se suprasolicita statia?!??) 2)sa conectez la iesirea din consola( master out rca) un dispozitiv care din doua rca tata face 4 rca mama in care pot sa conectez atat statia cat si sistemul 5+1.care varianta e cea mai buna??! multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• g3org3lll

3

• davidut5

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Ai o statie fara boxe, si un sistem 5.1 fara amplificator?

Sau ai o statie cu boxe, si un sistem 5.1 cu amplificator. In acest caz renunti ori la statie ori la sistem, pentru ca nu poti sa le pui unul dupa altul. poti sa le pui unul langa altul, adica din consola sa dai semnal si la statia cu boxe si la sistem cu amplificator. Sau poti lua semnal ori de la statie ori de la sistem, daca au iesire semnal.

Link spre comentariu
Vizitator razzvan27

am o statie cu 2 boxe si un sistem 5+1 cu amplificare si vroiam sa stiu unde e mai bine sa conectez sistemul 5+1 sa nu suprasolicit ansamblul(iesirea de la statie sau daca as fi ales a doua varianta iesirea de la consola).precizez ca mi-ar fi convenit mai mult sa ies direct din statie cu sistemul ca asa s-ar auzi si microfonul care este atasat la statie.

Link spre comentariu

salut, am si eu o intrebare pt voi,am si eu o consola bcd2000 si o statie,aici intervine intrebarea mea,unde este mai bine ca conectez iesirea de la consola in intrarea de la statie(precizez ca exista 2 intrari rca in statie,una se numeste audio input dvd si cealalta audio imput ld). merge in ambele la fel,parca :da , ca am incercat. acum va intreb pe voi e vre-o diferenta intre ele e mai bine sa o folosesc special pentru consola doar pe una din ele. mersi si numai bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări