costy Postat Decembrie 31, 2005 Partajează Postat Decembrie 31, 2005 Ma gandeam daca nu cumva butoaiele de lemn cum sunt p la tara pot fi folosite la niste subwoofere(bineinteles calculate) Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 31, 2005 Partajează Postat Decembrie 31, 2005 Cauta mai bine pe aici pe forum si vei vedea ca s-a mai discutat problema respectiva...din pacate pt tine tin minte ca raspusul era nu ( acuma poate ma insel ) Link spre comentariu
costy Postat Decembrie 31, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2005 eu ma refeream la butoaie din lemn(dalea in care se pune vinu..),calculate in fct de dif Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 31, 2005 Partajează Postat Decembrie 31, 2005 Da, stiu la ce te referi: la acelea prinse cu inele de metal, prin unele zone un astfel de butoi parca ii zice cada...Oricum, caute pe aici pe forum ca tin minte ca s-a mai discutat mai demult :goodman: Link spre comentariu
costy Postat Decembrie 31, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2005 eu am gasit decat despre cele din plastic Link spre comentariu
Vizitator c_cris85 Postat Decembrie 31, 2005 Partajează Postat Decembrie 31, 2005 ma gandesc ca doagele alea (parca asa se numesc) trebuie sa fie bine imbinate, sa nu vibreze... sau sa se desfaca de la vibratii... Link spre comentariu
costy Postat Decembrie 31, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2005 eu zic ca sunt destul de solide,daca mai dai si cu putin aracet cred ca merge Link spre comentariu
costy Postat Decembrie 31, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2005 Cine se pricepe sa simuleze o incinta,pls cat de mare ar trebui o incinta pt dif asta: http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... ucts_id=82 Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 31, 2005 Partajează Postat Decembrie 31, 2005 inainte sa le asculti sa pui apa in ele sa se umfle sa nu scape aer :finga: :finga: :finga: Link spre comentariu
dividivus Postat Decembrie 31, 2005 Partajează Postat Decembrie 31, 2005 Mai demult m-am gandit si eu la aceasta posibilitate, dar acum am o idee mai buna (numai ca momentan n-am nevoie de subwoofer). Pot sa procur gratis de la o firma care se ocupa cu fabricarea (mai precis se pun mufele) pe cabluri optice si cablul optic vine infasurat pe niste butoaie (nu chiar butoaie, sa va ganditi la niste suporturi pe care se infasoara cablul care in mijloc are un cilindru cu diametrul apx. 30 cm si cu o lungime de 60 cm). Este facut din lemn si este perfect circular. Link spre comentariu
costy Postat Decembrie 31, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2005 )Deocamdata e decat o idee,poate sa ma ajute cineva cu incinta aia? Link spre comentariu
cr1stache Postat Decembrie 31, 2005 Partajează Postat Decembrie 31, 2005 se numeste tambur :smt003 Link spre comentariu
Vizitator Alexander666 Postat Ianuarie 1, 2006 Partajează Postat Ianuarie 1, 2006 pt costy. mestere poti si tu sa simulezi incintea aia.. dute la http://www.linearteam.dk/default.aspx?download=winisd descarci WinISD, bagi parametrii frumos si te joci cu ei. Nimic mai simplu. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 1, 2006 Partajează Postat Ianuarie 1, 2006 eu am auzit difuzor intr-un butoi de plastic si pot sa zic ca stie sa faca galagie - dar bass-ul nu este unul de calitate - are group delay mare si este un huruit continuu` intr-un butoi de lemn facut calumea, fara "scurgeri" de aer, calcular si acordat bine - ar trebui sa sune aproape perfect - cum zicea si Vasile - incinta ideala este sfera - pt ca nu are pereti paraleli, nu are unghiuri drepte, si implicit, nu are unde stationare ..... si cum forma butoaielor tinde spre sfera - bine`n`teles putin alungit si cu capacele care sunt paralele - eu unul cred ca ar trebui sa sune bine :crazy: costy - difu` ala la care ai pus tu link vine de la producator cu doua proiecte gata facute - este unul cu o incinta inchisa - de vreo 60 L parca (daca nu ma inseala memoria) si mai este unul cu o incinta deschisa de vreo 90 - 100 L ........ (valorile date nu sunt chiar exacte - cel putin eu asa imi amintesc pt ca am vrut sa imi cumpar si eu un asemenea difuzor si am fost interesat de posibile incinte pt el) Nexus zicea ca diful ala nu prea este recomandat pt subwoofer pt ca nu coboara prea bine in frecventa - dar pt incinte fullrange este ideal datorita SPL-ului mare imi cer scuze daca am scris idiotenii .... da` dupa o noapte de baut ... :partyman: :bere: :drinkers: Link spre comentariu
costy Postat Ianuarie 10, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2006 eu am auzit difuzor intr-un butoi de plastic si pot sa zic ca stie sa faca galagie - dar bass-ul nu este unul de calitate - are group delay mare si este un huruit continuu` intr-un butoi de lemn facut calumea, fara "scurgeri" de aer, calcular si acordat bine - ar trebui sa sune aproape perfect - cum zicea si Vasile - incinta ideala este sfera - pt ca nu are pereti paraleli, nu are unghiuri drepte, si implicit, nu are unde stationare ..... si cum forma butoaielor tinde spre sfera - bine`n`teles putin alungit si cu capacele care sunt paralele - eu unul cred ca ar trebui sa sune bine :crazy: costy - difu` ala la care ai pus tu link vine de la producator cu doua proiecte gata facute - este unul cu o incinta inchisa - de vreo 60 L parca (daca nu ma inseala memoria) si mai este unul cu o incinta deschisa de vreo 90 - 100 L ........ (valorile date nu sunt chiar exacte - cel putin eu asa imi amintesc pt ca am vrut sa imi cumpar si eu un asemenea difuzor si am fost interesat de posibile incinte pt el) Nexus zicea ca diful ala nu prea este recomandat pt subwoofer pt ca nu coboara prea bine in frecventa - dar pt incinte fullrange este ideal datorita SPL-ului mare imi cer scuze daca am scris idiotenii .... da` dupa o noapte de baut ... :partyman: :bere: :drinkers: Ti-as fi recunoscator daca ai putea sa imi trimiti acele proiecte pe adresa:[email protected] sau sa le postezi aici.10X! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum