Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Jamato 522

Vizitator az3r0th

Postări Recomandate

Vizitator az3r0th

Am intrat de curand in posesia acestei "dihanii".Toate bune si frumoase pana aici.La prima vedere pare sa fie functionabil(pick-up'ul se invarte/caseta la fel) iar nedumerirea mea se opreste la radio/sistem audio.@De ce anume mai am nevoie pt a putea folosi radioúl?(Stiu ca intrebarea este banala dar nu gasesc intrari/iesiri decat pt microfon si kopfhörer (google translate = casca).Aici am incercat sa bag statia dar iesirea din radio e mai mare decat jack'ul pt statie.E nevoie de alta mufa(un jack mai mare?)?@Stie cineva mai multe despre acest model?An?Am cautat pe google si nu am gasit nimic despre "jamato 522". Acesta este produs de R.O.C. (banuiesc ca este vorba de Republica chineza) si toate inscriptiile sunt in germana.Orice informatie este binevenita.

post-57451-139829301386_thumb.jpg

post-57451-1398293014_thumb.jpg

post-57451-139829301413_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mila

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator az3r0th

@Intradevar Coric66..e Carmen 3. L-am conectat la sursa de curent si se pare ca nu functioneaza momentan. Pare a fi topita o rezistenta cred( nu prea cunosc termenii exact deoarece nu prezinta domeniul meu d activitate) si am sa revin cu o poza maine, poate totusi reusesc sa il fac.@ Cat despre "dihanie"..Am reusit sa ii dau de capat si e perfect functionabil (am ramas surprins la cat d bine/clar se aude radioul(ukw stereo).-Ca idee am conectat boxele direct la aparat prin cabluri mai subtiri nefiind nevoie de statie.-Totusi as fi curios de cateva detalii despre acest produs intru'cat modelul nu pare vechi iar pe internet nu am gasit nici cele mai mici informatii.P.s. Multumesc celor care au dat atentie acestui topic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări