Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

bruiaj in amplificator

Postări Recomandate

• 2 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Spiridusu

Mi-am cumparat si eu un amplificator pe care vreau sa il pun la iesirea de la calculator ca nu sunt multumit de volumul scos de placa de sunet. Vreau sa il folosesc doar pentru casti. Am lipit eu toate firele comform schemei care a venit cu amplificatorul, dar cand l-am conectat in casti se auzea un bruiaj. Mentionez ca alimentarea am facut-o de la sursa calculatorului (12v). Imi poate spune si mie cineva cum pot scapa de bruiaj?PS: Sunt incepator asa ca astept o solutie mai pt incepatori.

post-36763-139829756577_thumb.jpg

Link spre comentariu

Dacă ai făcut legăturile corect, atunci e de vină ori integratul (făcătură), ori modul de utilizare (neadaptare de nivel al semnalului sau al impedanţelor (ar fi corect să-i pui un puţometru de 10 kOhmi logaritmic la intrare), ori schema.

Descarcă pdf-ul original de aici şi vei vedea ce lipseşte:

http://www.st.com/web/en/resource/technical/document/datasheet/CD00000123.pdf

Link spre comentariu

@spaciolitoFiltrele de rețea se instalează și la sursa zgomotelor - ca să nu le lase să intre în rețea - și la victima zgomotelor - ca să nu le lase să iasă din rețea. Și într-un caz și în celălalt se bazează - in principal - pe deturnarea acestor zgomote ( folosec termenul generic ) spre un fir de pământ . Dacă nu există .....În plus , pot fi zgomote induse direct ( dacă distanțele sunt mici , cum pare că este cazul ) prin cuplaje capacitive / inductive sau prin câmp electromagnetic ( nu mă atacați , voiam doar să punctez ). În acest caz remediile sunt mai dificile și mai costisitoare - și , din păcate , țin uneori în principal de calitatea produselor implicate - sursa și victima , după cum le-am numit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări