Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv philips 14HT3304/01

Postări Recomandate

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xtgs

14

• dan cod

11

• zvasile

5

• miriffic78

4

Top autori în acest subiect

pt.dan cod am o memorie pt acest tv care are 35 de programe dar nu pot accesa menu de cautare decat cu secventa mute 319753 mute ,daca se poate sa -mi dezactivati mod hotel sa pot cauta programe va atasez dumpul

Link spre comentariu

nu merge , cum se pot schimba adresele e greu....?

la care adrese te referi?daca din dump,sa stii ca nu ai nici o sansa sa rezolvi ceva...ai sau nu cele 7 optiuni trecute pe eticheta de pe tub?
Link spre comentariu

nu am optiunile trecute pe tub ,dar le-am gasit in manualul de service problema e ca si cu ele setate are 15 programe si volumul nu merge la maxim;cu memoria postata astazi am 35 de programe nu pot accesa cautare decat cu mute 319753 mute

Link spre comentariu

nu am optiunile trecute pe tub ,dar le-am gasit in manualul de service problema e ca si cu ele setate are 15 programe si volumul nu merge la maxim;cu memoria postata astazi am 35 de programe nu pot accesa cautare decat cu mute 319753 mute

poate nu sunt ok alea din service manual,e rau ca nu sunt trecute pe eticheta de pe tub,posibil ca @ROBEERT sa le aibe salvate....viewtopic.php?f=17&t=42840viewtopic.php?f=17&t=50136
Link spre comentariu

pt domnul dan cod daca vreti sa ma mai ajutati cu dezactivarea modului hotel pt dumpul atasat ,este acelasi dump cu memoria originala a televizorului decat ca am reusit sa-i fac 99 de programe si volum maxim

Link spre comentariu

am rezolvat tv prin modificarea adreselor din memorie cu ponyprogul si tv are 99 de programe ,vol maxim si meniu de instalareatasez si dumpul cu care merge poate are cineva nevoie.....

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
Vizitator justin3

Buna Ziua

Am un televizor PHILIPS 14HT3154/01     cu sasiu   :  L01H.2E AA    care este blocat in hotel mode.

Am incercat cu codul 319753 - mute    sa intru in meniu sa caut programele dar nu ma lasa la telecomanda sa cobor pe meniu un jos. Precizez ca am o telecomanda de philips cu cap rotund. Va rog sa imi spuneti daca imi trebuie alta telecomanda sau cum pot sa cobor in meniu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări