Vizitator ionut_mtb Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 salut, am achizitionat sh o masinuta cu telecomanda nikko 27.125 Mhz. Problema este urmatoare: orice comanda as da de la telecomanda(fata, spate ,stanga, dreapta) masinuta merge doar in spate. Am probat si cu alte telecomenzi, acelasi rezultat. finalii sunt Nec b772 si Nec d882.de unde sa incep? multumesc Link spre comentariu
raileanu florin Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 salutare verificati contactele respective .... oxidate tensiune aveti la vrouna din cele 3 conectori Link spre comentariu
raileanu florin Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 salut, am achizitionat sh o masinuta cu telecomanda nikko 27.125 Mhz. Problema este urmatoare: orice comanda as da de la telecomanda(fata, spate ,stanga, dreapta) masinuta merge doar in spate. Am probat si cu alte telecomenzi, acelasi rezultat. finalii sunt Nec b772 si Nec d882.de unde sa incep? multumesc pe dosul placi vati uitat atent poate aveti contact imperfect>>>>>>>>?? Link spre comentariu
EFTIMIE Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Masurati tranzistorii si veti gasi doua bucati arse ,inlocuiti si v-a functiona ca inainte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum