procudin Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Am un cd-player auto blaupunkt orlando cd70 si are rupta folia care face legatura dintre fata casetofonuliu si placa lui de baza.Stie cineva ce i pot face ?Multumesc Link spre comentariu
raileanu florin Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 salut faceti o poza cu folia si fata casetofonului Link spre comentariu
dan cod Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Da stim.Singura solutie fiabila este schimbarea ei cu una identica.Restul de posibilitati(fire,altele) sunt solutii de moment . Link spre comentariu
procudin Postat August 18, 2011 Autor Partajează Postat August 18, 2011 Problema este ca nu am folia originala.Asa l-am cumparat si eu.Deci daca singura solutie e schimbarea foliei cu una originala atunci stiti vreun magazin cu astfel de folii?Multumesc. Link spre comentariu
procudin Postat Octombrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Revin la acest topic.Inca nu am reusit sa repar casetofonul si imi pare rau sa il las asa.Deci...are cineva idee de unde pot achizitiona o folie pt el?Multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 La TME au anumite folii.Va fi mai greu daca nu stii modelul foliei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum