Vizitator valentin95 Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Salut prin gramada mea de piese am gasit un integrat nu mai stiu de unde il am este vorba despre TA2003P. La ce se poate folosi acesta? Ma puteti ajuta si pe mine cu niste scheme? Multumesc Link spre comentariu
IoNuTx Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 C.I TA2003P e un integrat radio.Uite buletinul lui: http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... 2003P.html Link spre comentariu
Vizitator valentin95 Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 deci din cate am inteles se poate face un radio cu ajutorul lui dar vreo schema mai clara se gaseste? Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat August 20, 2011 Partajează Postat August 20, 2011 Toate datele necesare se gasesc in documentatie.Daca urmaresti Block Diagram ai raspunsul.Ce nu se gaseste acolo sunt cunostiintele necesare pentru a putea realiza practic un aparat de radio cu acest integrat.Pentru a realiza un aparat de radio, mai trebuie construit un amplificator audio si partea de alimentare.Este un proiect destul de complex, de aceea pentru inceput construieste altele mai simple pana castigi suficienta experienta pentru realizarea lui. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum