Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

De unde pot cumpara AT88SC0104C

dekor

Postări Recomandate

Buna ziua,la un dispozitiv complex sunt utilizate 14 module electronice complexe.La 7 dintre ele s-a defectat AT88SC0104C. Am primit altele si le-am inlocuit.Reprezentantul din Romania spune ca nu ar fi programate, deci pot fi inlocuite cu unele noi.De unde pot cumpara in Romania AT88SC0104C?dekor.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dekor

6

• Stefan

3

• Eusebiu Angelescu

3

• 1 lună mai târziu...

memoriile respective sunt programabile. probabil dispozitivul vostru stie sa le programeze altfel nu se pot utiliza......

Problema ramane costul de transport sau comanda minima pentru transport gratuit.

daca-mi permiteti in completarea celor mai sus mentionate de dl. Stefan Nicolae ...si din cate am mai intalnit si eu ...genul asta de memorie este folosit in primul rand pentru capabilitatile de "criptare" pe care le are.... sunt carduri mai vechi care au asa ceva!!!. (sunt intalnite frecvent la "protejarea" facuta de producatorii de echipamente xerox/imprimante laser ...cartusele de toner :( :nebunrau:

Reprezentantul din Romania spune ca nu ar fi programate, deci pot fi inlocuite cu unele noi.....

Cu alte cuvinte mai verificati inca odata informatia ca sunt "nescrise...goale" ca sa nu aveti surprize ca platiti o comanda degeaba....
Link spre comentariu

Buna ziua,multumesc pentru link-uri si pentru atentionari.M-am gandit inainte de toate ca ar fi programate, dar am unele placi functionale de pe care cred ca se poate clona continutul unei astfel de memorii si replica in cea noua. Dispozitivul si softul se gasesc la Farnel, ~40 Euro.Daca nu este prea scumpa aceasta memorie, merita incercat. O placa noua costa in jur de 1600 Euro...Daca mai aveti si alte sugestii pe aceasta tema sunt deschis sa le aud.dekor.

Link spre comentariu

.....este folosit in primul rand pentru capabilitatile de "criptare" pe care le are......

:85 :85

Dispozitivul si softul se gasesc la Farnel, ~40 Euro.Daca nu este prea scumpa aceasta memorie, merita incercat.

...inutil daca nu aveti continutul :pandaci
Link spre comentariu

Salut,poate ca nu este necesar. Am avut 8 placi defecte. Reprezentantul din romania mi-a trimis 8 cip-uri pe care le-am inlocuit personal. Am montat placile si 7 din ele functioneaza.Sa fi primit el memoriile gata programate?dekor.

Link spre comentariu

nu stim exact ce face echipamentul tau si nici cum face. Poate memoriile au fost programare sau echipamentul le programeaza daca vede ca sunt memorii blank.Daca ai primit memoriile de ce te mai obosesti sa cauti altele ?

Link spre comentariu

Salut,memoriile primite le-am folosit si inca mai am module defecte.Pentru cele defecte vreu sa folosesc acele memorii.Placile (modulele) se gasesc intr-o retea pe o magistrala CAN si sunt apelate de un modul master.Prin intermediul unor switch-uri se stabileste adresa fiecarei placi, si este inteorgata asupra unor valori analogice sau i se transmite o comanda catre un driver de motor pas cu pas aflat pe acesasta placa.Adica fiecare placa are cate un driver caruia i se transmite un set de parametri.Nu ineleg de ce un producator de echipamente ar folosi o metoda de criptare foarte compexa...Oricum, am o promisiune ca voi primi in aproximativ 5 saptamani 20 de bucati.Astept si alte sugestii sau sfaturi pe aceasta tema.dekor.

Link spre comentariu

Salut,.....Nu ineleg de ce un producator de echipamente ar folosi o metoda de criptare foarte compexa...Oricum, am o promisiune ca voi primi in aproximativ 5 saptamani 20 de bucati.Astept si alte sugestii sau sfaturi pe aceasta tema.dekor.

:ras: Glumiti.....pai cea mai banala modalitate de a "lega " un detinator de aparate de producator este aceasta....de ce sa va duceti la altcineva ....cu 2 Euro cand se poate vinde de producator cu 20 Euro? In aceste cazuri producatorul invoca dreptul de proprietate intelectuala asupra programului scris in mem.... :sparge: Oricum nu prea dati detalii cu privire la echipament (producator etc...) asa incat eu personal nu vad ce ajutor doriti de la noi......date despre AT88SC0104C gasiti in foaia de catalog a producatorului ( care cel mai probabil este diferit de producatorul echipamentului).....Unde gasiti asa ceva .de cumparat ...ati primit detalii mai sus de la dl. Stefan N.Atuci cu ce sa va ajutam ? :nas:
Link spre comentariu

Buna seara,daca as spune ca este o firma din China si ca produce sisteme de dozare multihead, tot nu ar ajuta la nimic...Si culmea, am scris adevarul....Important era sa gasesc un furnizor si sa incerc sa repar cateva placi defecte.Aplicatia este mult prea complexa pentru a o replica cu mijloacele de care dispun.Banuiala mea despre acest chip este ca de fapt prin intermediul sau se pastreaza un set de instructiuni, inclusiv adresa placii pe care este montat.Inca o data, este doar o presupunere....Am gasit un furnizor, din Canada, cu filiala in UK si voi primi 20 buc la 150 Ron.Voi experimenta pe o placa buna mai intai.Consider ca se poate inchide topicul .dekor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări