caris Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 salut am si eu o problema am un radio casetofon mp3 sony si se incalzeste fara sa conectez nici un difuzor la el deci in gol finalul audio TDA8589 care e un integrat cu 4 iesiri la 45w, acuma care ar fi problmema cand conectez difuzorul se aude ca amplifica dar imediat se incalzeste deja integratul si nu se mai aude bine , deci ramane tot problema cu incalzitul , sa fie chiar integratul sau vreun condensator ca mam uitat si nici unul nu pare umflat sau curs din el, mersi de rabdarea care o aratati fata de incepatori TDA8589_X.pdf Link spre comentariu
Marian Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Si ce legatura are casetofonul auto stricat cu sectiunea de amplifuri? Link spre comentariu
caris Postat August 17, 2011 Autor Partajează Postat August 17, 2011 da ai dreptate, am posta eu gresit, dar chiar si asa gandesc ca cine stie partea de amplificare bine cum e si sectiunea de aicia stie si amplificarea la auto adica asa in mare, totusi orice incepator miar zice sa inlocuiesc finalul asta cu multe picioare si atunci ramane de vazut ce si cum, dar nu vreau sa dau bani pe un ic cand el poate fi bun , plus ca e cel mai scump din tot casetofonul Link spre comentariu
Marian Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 da ai dreptate, am posta eu gresit, dar chiar si asa gandesc ca cine stie partea de amplificare bine cum e si sectiunea de aicia stie si amplificarea la auto adica asa in mare, totusi orice incepator miar zice sa inlocuiesc finalul asta cu multe picioare si atunci ramane de vazut ce si cum, dar nu vreau sa dau bani pe un ic cand el poate fi bun , plus ca e cel mai scump din tot casetofonulFacand abstractie de atentatul grav la limba romana comis de tine in acest mesaj, voi puncta faptul ca cel mai bine pentru tine este sa mergi cu el la un electronist experimentat, mesajele tale denota fara indoiala ca nu detii suficiente cunostinte sa il poti depana singur. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 salut am si eu o problema am un radio casetofon mp3 sony si se incalzeste fara sa conectez nici un difuzor la el deci in gol finalul audio TDA8589 care e un integrat cu 4 iesiri la 45w, acuma care ar fi problmema cand conectez difuzorul se aude ca amplifica dar imediat se incalzeste deja integratul si nu se mai aude bine , deci ramane tot problema cu incalzitul , sa fie chiar integratul sau vreun condensator ca mam uitat si nici unul nu pare umflat sau curs din el, mersi de rabdarea care o aratati fata de incepatoriFii fericit si incearca doar aici : viewforum.php?f=66 , deoarece ca sa poti primi sfaturi competente trebuie sa intelegi electronica ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum