Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema dac usb

Vizitator supreme

Postări Recomandate

Vizitator supreme

la laptop am conectat prin usb un dac care actioneaza ca o placa de sunet externa conectata la amplificator.daca ascult muzica sau vad un film la un interval oarecare se aude in boxe un mic parait ca atunci cand te joci cu mufa de la microfon sau etc si se aude paraitul acela.nu face decat o data dupa aia se opreste la un alt interval iar se mai aude si tot asa . e foarte enervant am schimbat cablu rca am schimbat conectarea la amp am schimbat cablu usb de la dac. am incercat sa nu atinga in spate acolo cablurile intre ele.nu stiu ce altceva sa mai fac.problema de drivere nu cred ca e pentru ca am cel mai nou driver instalat problema de dac nu e pt ca daca il conectez la altceva decat laptop merge perfect .are cineva vreo idee?ma gandesc ca e de la laptop dar nu stiu care e problema nu ma pricep la electronica etc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

3

• leoncris

2

• script22

1

Top autori în acest subiect

Vizitator supreme

a sa conectez dacul la laptop si sa il trec si printr-un hub usb nu sa il bag direct in portul lui .ok o sa incerc . nu stiu daca are vreo importanta

Link spre comentariu
Vizitator supreme

am facut si asta cu micu pe mute.eu cred ca e de la curent cumva.o sa incerc sa vad daca scot cablu de alimentare si il las doar pe baterie daca se mai aude.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări