Vizitator florinmogosanu Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 salut am si eu o placa video GeForce 9500Gs si nu se aprinde nimic pe ecran mentionez ca cularu se invarte si are o mufita in plus cu trei picioruse in dreptu careia scrie spdifn ce poate sa fie/daca e de la mufita cum o conectez?va multumesc Link spre comentariu
leoncris Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 (SPDIF) = Sony/Philips Digital Interconnect Format - semnal audio in format digital.Nu din cauza " mufitei" nu apare nimic pe ecran.Pana acum a functionat cu placa asta? Link spre comentariu
Vizitator florinmogosanu Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 am luato de la un prieten a zis ca merge dar uite k nu merge Link spre comentariu
leoncris Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 O fi functionand pe placa (motherboard) lui , asta nu inseamna ca trebuie sa fie compatibila cu a ta .Ai verificat compatibilitatea ? Link spre comentariu
Vizitator florinmogosanu Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 posibil mersi pentru ras si daca nu te superi cum pot verifica compatibilitatea placii video cu placa mea de bazamersi oricum pentru raspuns Link spre comentariu
leoncris Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Banuiesc ca sti ce placa de baza ai .Apoi intrebi pe ... GOGU. Link spre comentariu
Vizitator florinmogosanu Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Motherboard Name ASRock 939N68PV-GLAN placa mea de baza Link spre comentariu
Vizitator florinmogosanu Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 ce zici e compatibila cu placa de baza de mai sus? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum