Vizitator neaguionutu Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Buna ziua !Am la servici o imprimanta Lexmark E232.Problema defectului la acesta imprimanta este ghidajul foii in imprimanta.Sa va descriu defectul. Foia pleaca din sertarul unde sunt foi, ajunge sub cartus si aici se opreste.Foia nu ajunge in cuptorul imprimantei, pentru a scoate foaia afara.Rotitele, cilindrul sau ghidajul paginii nu ii permit foii sa ajunga in cuptorul imprimantei, pentru ca rotile sau cilindrii din cuptor sa o ajute sa iasa foaia afara.Practic foaia se opreste sub cartus si cuptor.Am curatat senzorul din lateralul cartusului, am curatat si cele 2 senzori de inchidere-deschidere la intrarea foiii sub cartus.Am curatat si rotile de la cartus , si rotitele unde de cupleza cu rotile cartusului.Nu gasesc defectiunea , pentru a repara imprimanta.Sunt cam incepator in repararea imprimnatei.La servici nu prea sunt bani pentru repararea imprimantei, imprimnata este foarte veche- este din 2005, a mai fost dusa la reparat de multe ori.Practic imprimanta si-a facut treaba, dar noi o mai carpim/ o mai reparam pentru ca nu sunt bani pentru a cumpara alte imprimante noi.Ma poate ajuta cineva ? A mai intalnit cineva problema asta ?Va multumesc frumos ! Link spre comentariu
leoncris Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Senzorul de ... prezenta coala e verificat ? Ia de ... studiaza http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... _E232.html Link spre comentariu
Vizitator neaguionutu Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Senzorul de ... prezenta coala e verificat ?Care este acest senzor de prezenta coala ? Unde se afla ?Multumesc frumos ! Link spre comentariu
Vizitator neaguionutu Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Serzorii de hartie sunt cei doi senzori care inchid si deschid motorasul ?Cei doi senzori care stau in sus cand nu este foaie ?Despre acesti senzori este vorba ? Link spre comentariu
leoncris Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Nu senzorii din ... tava care dau semnal lipsa hartie. Trebuie sa fie unul inainte de cuptor. Citeste SM trimis. Link spre comentariu
Vizitator neaguionutu Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Eu vorbeam de cei doi senzori care sunt in partea din fata, primul in dreptul fantei pentru alimentare manuala cu hartie si al doilea dupa fanta pentru alimentare manuala, pana sa intre foaia sub cilindru cartusului. Link spre comentariu
leoncris Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Chiar asa, cu incarcare manuala ... merge ? Link spre comentariu
Vizitator neaguionutu Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Gata,am rezolvat problema.Am curatat bine cei doi senzori care sunt in partea din fata, primul in dreptul fantei pentru alimentare manuala cu hartie si al doilea dupa fanta pentru alimentare manuala.La cei doi senzori le-am intarit bine si arculetele.Am scos 30 pagini de test. Urmeaza azi sa o testez cu 20-30 pagini scoase una dupa alta.Oricum o tin in teste.Multumesc frumos inca o data pentru ajutor ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum