Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentare comuna.

GS

Postări Recomandate

Salut!Vreau sa stiu daca se poate sa alimentez doua montaje cu acelas alimentator.Am cumparat doua efecte de chitara de la Behringer,unul are si alimentator separat(9v) in acelas pret,celalalt are optiune de baterie 9v/alimentator.Un alimentator original este nemeritat de scump,acesta fiind identic cu alimentatorul ce il am deja cu unul din efecte,iar bateria se duce imediat...As putea adapta acel alimentator la ambele efecte?Ce spuneti?Multumesc anticipat pentru sfaturi.GVS.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GS

2

• leoncris

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Depinde de puterea ... alimentatorului si de curentul "supt" de cele 2 ...montaje.Daca alimentatorul "duce" 3A , iar un montaj consuma 1A , e OK.Daca , nu , alt alimentator.

Link spre comentariu

Masoara consumul (curentul)pe un montaj alimentat prin acel alimentator.Daca e undeva pe la 200-250mA, e OK, daca'i 500mA ... NASOL !Cumperi (sau faci ) unul de 9V la 2A.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări