catatgv Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Se alimenteaza la 3 volti.Functioneaza doar intre 2.7-3.3 volti. Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 OK,multam ,de ce intreb cit scoate ? fiindca am vazut leduri(SMD) in functie de culoare si producator cu voltaje intre 1,6V si 3,8V iar matricele 8x8 intre 1,85V si 2,5V ,eu m-as orienta spre o matrice dar sa stiu ce aleg. Link spre comentariu
fratello Postat Septembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Montajul functioneaza perfect si la 5 volti. Probat > 96 de ore ! Ledurile rosii folosite de mine nici macar nu sunt "ultra-bright" si lumineaza foarte bine. Attiny nu se incalzeste deloc. Pentru capabilitate de curent pe iesiri vedeti data-sheet-ul. Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Ok,eu intreb de volti pe iesire,de exemplu intre pinii 11 si 12. Link spre comentariu
fratello Postat Septembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Pai, teoretic, eu cred ca vei gasi tensiunea de alimentare ...Importanta este (si) capabilitatea de curent a portului (pag.192 din datasheet). Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Am inteles ,multam. Link spre comentariu
fratello Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Si o varianta a "colegilor" rusi : http://translate.googleusercontent.com/ ... OhkzdD1zhw Din pacate -pentru mine :( - costurile unei astfel de realizari cam sar de categoria "hobby" .... Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Frumoasa si interesanta si varianta ruseasca ! Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Va salut ! Dupa indelungi cautari pe net am reusit, in final, sa gasesc schema unui "scrolling clock" si softul pentru acesta. Rugamintea mea, pentru cei care se pricep, este de a compila fisierul asm, astfel incat sa se obtina hex-ul "numai bun" de scris in microcontroler ! Ma puteti ajuta ?! Multumesc anticipat !LE : Adresa montajului : http://solderslingers.com/cart/index.ph ... ducts_id=1M-am hotarat sa fac si eu acest ceas cu Attiny2313.La aceast montaj, in soft si schema, se poate implementa sa afiseze data, eventual si un senzor DS pentru afisarea temperaturei? Ar deveni un proiect mult mai interesant si util totodata. Link spre comentariu
elcomar Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 mi se pare foarte interesant proiectul si vreau sa-l fac si eu numai ca as vrea daca are cineva cablajul in format pdf pentru leduri si montaj.Daca fac proiectul si merge nu am muncit degeaba la programatorul pentru 2313 Link spre comentariu
maciupiciu Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 ma lamureste cineva cu fuse biti?asta am citit din ATTINY-ul nou, ce ar trebui sa schimb?cu setarile "de fabrica" cele 49 led-uri clipesc (toate simultan) Link spre comentariu
fratello Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Daca citesti TOT topicul, sunt convins ca vei reusi s-l faci sa functioneze ! Succes ! Link spre comentariu
maciupiciu Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Daca citesti TOT topicul, sunt convins ca vei reusi s-l faci sa functioneze ! Succes !intr-adevar, functioneaza, de vina era Boc, ca am proiectat gresit cablajul, inversand liniile cu coloaneleAm folosit o matrice cu led-uri 8X8, care nu e chiar cea mai potrivita alegere dpdv al intensitatii luminoase a LED-urilor, dar mi-am facut damblaua, ce consta in folosirea la ceva (aproape inutil) a matricei (ce o aveam de ceva vreme). icon_jook Link spre comentariu
fratello Postat Noiembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Felicitari pentru realizare ! Pe sub-forumul cu PIC-uri am pus schema si soft pentru ceas-termometru ; poti folosi aceeasi matrice ! Link spre comentariu
Vizitator tzep Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 ce valoare are C3?are careva cablajel?m`am apucat sa cumpar si eu piesele o sa revin cu programarea ca acolo is bota.multam Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum