Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panasomic sasiu Z7

Postări Recomandate

Buna seara, stimati colegi.Ori nu am cautat bine, ori subiectele pe unde am intrat au fost ,,lipsite'' de atasamente;Caut schema tv-ului din titlu, tub de 21''. Tv e la tara, am aflat doar seria traf linii, piesa suspectata la prima vedere-KFT3AB326F.Imi spune acum ca tensiunea principala e peste 150 V, mult prea mare cred eu...deci problema e in sursain sursa e STR 58041, sau nu retin bine? Daca e asa, cred ca stiu rezolvarea, dar nici o schema nu ar strica...Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• traianpop

2

• BUGHIU

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Multumesc, mai repede de vineri sau sambata nu cred ca voi primi un raspuns despre tv;Dar schemele postate il vor ajuta, cred eu;Pe de alta parte, STR 58041 din sursa, il consider un circuit relativ fiabil, deci ar fi logic sa fie de ''bai'' cateva piese din jurul lui...PS: In timp ce scriam, a sunat sa spuna ca apare o tendinta de aparitie FIT, deci se presupune bun etajul de baleiaj orizontal;-un alt PS: - nu stiu daca a probat sursa pe sarcina artificiala!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări