devilgenius Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 HDD Regenerator v2011 Hd Tune Pro Se poare repara @ home ? Necesita garantie? Link spre comentariu
AndreiIr Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Pai nu ai ce sa ii faci , ai un bad .Hdd o sa marcheze zona , si nu o sa mai scrie in zona unde este bad . Link spre comentariu
devilgenius Postat August 16, 2011 Autor Partajează Postat August 16, 2011 Se extinde in timp ?As trimite HDD inapoi ca e in garantie, dar nu stiu daca e valabila garantia la 1 bad. Link spre comentariu
mircea888 Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Se extinde in timp ?As trimite HDD inapoi ca e in garantie, dar nu stiu daca e valabila garantia la 1 bad.Ar trebui sa fie valabila, acum o luna am schimbat un WD de 640GB pentru ca avea un singur sector bad. Eu zic sa-l schimbi, un sector bad nu este semn bun, nu astepta sa iasa din garantie.Ca sa nu astepti sa vina hardul de la garantie poti sa faci upgrade (cumperi un hard un pic mai scump si platesti diferenta) in felul asta ti-l da pe loc din magazin. Acum nu stiu daca magazinul de unde l-ai luat accepta schema asta de upgrade. In acelasi timp, daca faci upgrade iti face alta garantie, deci o sa ai iar 2-3 ani garantie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum