mircea65 Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 buna seara.va relatez un fapt-telecomanda la ac. masina nu mai functioneaza din senin.Am desfacut-o crezand ca bateria este de vina, insa masurata indica 2,94 volti, iar in circuit 2,89 volti-este model CR2016/3volti. Dati-mi o idee de ce ar putea fi.Cu stima!P.S. Am incercat reinitializarea asa cum scrie in cartea tehnica a masinii, fara rezultat. Link spre comentariu
kinderu56 Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 vezi daca mai ai cipu antidemaraj Link spre comentariu
mircea65 Postat August 18, 2011 Autor Partajează Postat August 18, 2011 dati-mi mai multe detalii-unde in telecomanda sau la masina?multumesc. Link spre comentariu
MoshuLeo Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 In telecomanda. Link spre comentariu
Vizitator alexa Postat August 20, 2011 Partajează Postat August 20, 2011 Prima data schimba bateria,e destul de ieftina,gasesti la peco sau hipermarketuri. Apoi faci procedura de resincronizare cea din cartea masinii. Link spre comentariu
mircea65 Postat August 23, 2011 Autor Partajează Postat August 23, 2011 am schimbat bateria si telecomanda functioneaza.multumesc tuturor.Cu stima! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum