Vizitator nickhavre Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Recent a trebuit sa repar butonul unei masini de spalat Ocean 422 AP pentru ca mi l-a rupt cineva la transport.Am scris cu o carioca pe contactele de la programator dar unele s-au sters asa ca nu mai functioneaza cum trebuie. Pare a functiona in ceea ce priveste trasul apei si eliminarea acesteia dar nu se mai roteste cuva. Ma poate ajuta cineva cu o cuplare corecta a firelor la programator?. O eventuala schema ? Am fost la mai multe service-uri in Bacau dar degeaba. Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Rugatii pe cei de aici: http://www.service.info.ro/Service-masi ... rvice.html daca nu stie nimeni de pe forum ceva despre problema dvs,poate veti fi ajutat cumva!!! Succes!! Link spre comentariu
Vizitator nickhavre Postat August 20, 2011 Partajează Postat August 20, 2011 Multumesc pentru sfat Bughiu.I-am contactat dar degeaba.Se pare ca pentru cateva fire inversate trebuie sa cumpar alta masina de spalat.Oare chiar nu stie nimeni sa puna niste fire intr-un programator de Ocean? Link spre comentariu
Vizitator levys Postat August 20, 2011 Partajează Postat August 20, 2011 încearcă să găseşti pe cineva care areacelaşi tip de maşină şi să te laşe să te uiţi la programator. Link spre comentariu
Vizitator nickhavre Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Daca cineva gaseste o masina de acelasi tip fac cinste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum