Avram Ion Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Salutare, am nevoie de o schema de preamplificator pentru AV 400. Cica ar trebui sa scoata 1V la iesire acest preamplificator. Astept raspunsul vostru aici sau pe PM.Multumesc Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Pai e plin gogu de fel si fel de montaje si scheme de preamplificatoare,numai sa va hotarati care-l doriti Link spre comentariu
zal Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Dacă e doar ptr a mări puţin sensibilitatea amplifului, e suficient să se ajusteze rez către masă a buclei de amplificare din AV400, cea de la intrarea inversoare. Sînt mici diferenţe între schemele care circulă, posteaz-o pe a ta. Link spre comentariu
Avram Ion Postat August 18, 2011 Autor Partajează Postat August 18, 2011 pai mie imi trebuie ca de la 200mV sa imi faca 1V la intrarea amplifului. Pe net am cautat dar nu am gasit ceva care sa-mi placa. Poate aveti un link ceva... Link spre comentariu
remus68 Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Poate aveti un link ceva... http://www.enotes.com/topic/Operational ... plications Link spre comentariu
Avram Ion Postat August 28, 2011 Autor Partajează Postat August 28, 2011 Poi si unul facut de cineva si care functioneaza in parametrii pentru amplificatorul respectiv Link spre comentariu
Marian Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Daca doresti ceva deja realizat atunci se gasesc destule kituri de preamplificator, iti iei unul care-ti place si amplificarea ti-o modifici dupa preferinte. Link spre comentariu
Avram Ion Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 nu vreau ceva gata facut de fabrica,, vreau o schema pe care a mai facut-o cineva pentru un astfel de amplificator si care functioneaza in parametrii Link spre comentariu
Marian Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Practic cam orice AO este bun, te uiti la schema lui din PDF si iti alegi o amplificare ce ti se pare tie potrivita, incearca unul oricare il ai ca e simplu de facut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum