Vizitator geoghn Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Salut, scuze ca ma bag si eu, vin cu o rugaminte: vreau sa manufacturez 2 incinte pentru 2 difuzoare triaxiale MXZ69.3 (http://www.mac-audio.de/index.php?id=3201) imi trebuie la tara unde riscul de a mi le fura este mare si de aceea vreau sa duc boxe ieftine, manufacturate. Nu am gasit nicaieri un calcul de incinte pentru triaxiale, imi puteti da vreun sfat cu dimensiunile pe care ar trebui sa le aibe? As vrea sa nu fie nici prea mari si sa sune cat de cat bine. Le voi folosi cu un batran receiver Sony STR 333 de cca 2x30W. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Ai să strici bătrînul Sony cu sărăciile astea pe 4 Ohmi, alege ceva de 8 Ohmi, ar merita nişte boxe mai bune, de casă. Se calculează cutiile ca ptr orice alt dif de joase, cele de medii şi înalte nu au treabă cu cutiile. Ptr asta ai nevoie de mai multe date despre difuri (măcar frecvenţa de rezonanţă), formulele şi programele se găsesc pe forum. Link spre comentariu
Vizitator geoghn Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Intr-adevar nu vreu sa-l stric, munceste la mine de 40 de ani si bine! Am sa caut ceva/8 ohm mai ieftin, totusi nu vreau sa-mi para foarte rau daca mi le fura. Batranul Sony sta intr-un dulap metalic cand nu sunt pe acolo, e mult de munca si zgomot sa-l sparga cineva.Multumesc pentru sfaturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum