Vizitator mcs@48 Postat Decembrie 29, 2005 Partajează Postat Decembrie 29, 2005 Salut.Am un telefon CONCORDE 300.Problema este ca documentatia este in ungureste.Are un buton pe care scrie FLASH.Daca imi poate cineva sa-mi spuna ce face aceasta functie.Am cautat pe net dar nu prea am gasit explicatii.Mai caut.Multumesc celor ce imi vor da explicatii.P.S.: La Multi Ani!!! Link spre comentariu
ionut20 Postat Decembrie 30, 2005 Partajează Postat Decembrie 30, 2005 functia Flash care o are aproape toate telefoanele ceva mai moderne are rolul de a intrerupe legatura telefonica care este in curs si aducerea telefonului in starea initiala (mai precis a liniei tel.), mai pe romaneste vine tonu' fara sa fie nevoie sa pui receptoru' in furca sau sa apesi tu pe butonul de la furcaideea e ca atunci cand cineva te suna si tu vrei sa intrerupi legatura, aceasta nu se va intrerupe daca tu inchizi, decat dupa un anumit timp (nush exact cat) dar daca apesi pe Flash legatura se intrerupe, tie iti vine tonu' iar celui care te-a sunat primeste ton de ocupat :smt003 Link spre comentariu
Vizitator mcs@48 Postat Decembrie 30, 2005 Partajează Postat Decembrie 30, 2005 Aha. Am inteles. Mersi pt. raspuns si "La Multi Ani!!!" :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum