Vizitator floryn_99 Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Buna ziua tuturor,Recent am fost si am cumparat un Vw Passat din Germania. Intamplator, are in dotare si o navigatie MFD (spun intamplator, pt ca nu am cautat neaparat acest lucru.)In Germania m-am lasat amagit de neamt cu care am mers la un dealer pt codul de deblocare care lipsea si mi-a zis ca mi-l va comunica prin email.Toate bune si frumoase, am venit cu masina acasa. Vazand ca nu mai primesc raspuns, am mers la reprezentanta in Cluj sa rezolv problema. Am lasat masina la ei, am achitat factura in avans, iar a doua zi primesc raspunsul oficial din Germania: "Un hacker s-a conectat la navigatie si a schimbat codul de acces". Baietii de la reprezentanta au fost super ok, mi-au dat banii inapoi, s-au oferit sa-mi faca si un test de diagnoza gratuit, insa nu m-au aujutat cu ce aveam eu nevoie. Codul original l-am primit, care corespunde seriei de pe navigatie, insa degeaba.A mai patit cineva asa ceva? Ma poate ajuta si pe mine cineva sa rezolv problema?Va multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Daca ajunge navigatia la un atelier care se ocupa de decodari se va rezolva.va pot da detalii pe pm. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum