Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio Navigations System Mfd VW codata de hacker?

Vizitator floryn_99

Postări Recomandate

Vizitator floryn_99

Buna ziua tuturor,Recent am fost si am cumparat un Vw Passat din Germania. Intamplator, are in dotare si o navigatie MFD (spun intamplator, pt ca nu am cautat neaparat acest lucru.)In Germania m-am lasat amagit de neamt cu care am mers la un dealer pt codul de deblocare care lipsea si mi-a zis ca mi-l va comunica prin email.Toate bune si frumoase, am venit cu masina acasa. Vazand ca nu mai primesc raspuns, am mers la reprezentanta in Cluj sa rezolv problema. Am lasat masina la ei, am achitat factura in avans, iar a doua zi primesc raspunsul oficial din Germania: "Un hacker s-a conectat la navigatie si a schimbat codul de acces". Baietii de la reprezentanta au fost super ok, mi-au dat banii inapoi, s-au oferit sa-mi faca si un test de diagnoza gratuit, insa nu m-au aujutat cu ce aveam eu nevoie. Codul original l-am primit, care corespunde seriei de pe navigatie, insa degeaba.A mai patit cineva asa ceva? Ma poate ajuta si pe mine cineva sa rezolv problema?Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări