MuSi Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Spuneti-mi si mie daca este posibil sa fac dintr-un blitz un bec cu xenon. Link spre comentariu
kuchta Petru Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Dintr-un blit, poti sa recuperezi condensatorul electrolitic si lampa cu descarcare in gaz. Nu poti folosi lampa de blit la masina auto drept bec de far deoarece tesiunea de aprindere a gazului din lampa este mare. Petrica Link spre comentariu
MuSi Postat August 15, 2011 Autor Partajează Postat August 15, 2011 eu vreau sa recuperez lampa cu gaz,si ma gandeam sa o leg la un aprinzator de aragaz(m-am gandit ca arcul ala electric are forta destula pt a agita atomi de xenon... Link spre comentariu
Cilibiu Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Dintr-un blitz nu poti face xenon, daca reusesti sa ti aprins blitzul mai multe de 10 secunde e bine, degaja temperatura enorma si in cateva secunde e gata!Xenoanele sunt gandite bine,blitzurile sunt doar pentru FLASH, si atat, un FLASH pentru o perioada fff scurta de timp! Link spre comentariu
MuSi Postat August 17, 2011 Autor Partajează Postat August 17, 2011 multumesc pt ca m-ai lamurit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum