Vizitator gavan Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 salut...de curand am achizitionat o placa secound de baza asrock p4i65g [a functionat 1 luna] dar din pacate a puscat tranzistorul de langa rami..acel tranzistor a mai fost schimbat de cel dinaintea mea...dar nu mai pot sami dau seama ce scrie pe el cum a puscat...ma poate ajuta cineva daca are o placa identica sami spuna codul de pe tranzistor...multumesc anticipat Link spre comentariu
kuchta Petru Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Da s-a '' puscat '' cum spui tu, pentru ca era prea mic. Pune unul mai mare si ai sa vezi ca nu se va mai '' pusca ''. Petrica Link spre comentariu
Spitfire Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Asta nu e o solutie...posibil un condensator electrolitic defect, sau un defect in sursa PC-ului. Link spre comentariu
Vizitator gavan Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 nu are treaba sursa pc`ului...tranzisotu ala a mai fost skimbat..si nu shtiu cu ce..practic eo am nevoaie doar de codu de pe el ca nu il shtiu..sau echivalent la tranzistor..cu ce sal schimb cu unu mai mare daca nu stiu cu ce trebuie schimbat si nu stiu cat de mare a fost? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum