Vizitator kalutroian Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Salutare tuturor,Vreau sa achizitionez o radiocomanda pentru un navomodel de plantat,Nu stiu ce sa aleg Futaba T4 40mhz sau SpringRC TG661 2,4 ghzRaza de actiune pentru mine 200-250 metrii(stiu ca amandoua bat la 250m fara probleme),Pretul e acelasi (futaba second = spring noua) deci nu conteaza,Voi ce spuneti Link spre comentariu
Juice Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Futaba fara doar si poate ! Is lideri mondiali in radiotelecomenzi. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Pt o bărcută de nădit nu ai nevoie de lideri mondiali. Ai nevoie de lideri mondiali la avioane mai ales unde precizia e cheia. Raza de acţiune mare au şi telecomenzile mai ieftine în 2,4 GHz. Ba chiar sunt mult mai sigure decât cele în MHz, fie ele şi futaba. Eu am un planor şi l-am ridicat odată pe cer sute de metri, are avergură de 1,7 metrii şi era un punct cât un vârf de creion pe cer şi nu am pierdut semnal nicio secundă cu această radiocomandă: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... de_2_.html Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Da,probabil ca ai acest model inainte de martie 2012,acum orezarii au modificat ceva la emisie si cel putin pe apa bate doar 70m. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Nu ştiu, nu mă pronunţ dar da, o am din 2011. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum